לא כותבת משתפת בדר"כ, אבל כנראה שצריכה את זה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הסיפור הוא כזה, חיכיתי לעבודה במקום מסויים ארבעה חודשים... בסוף נכנסתי לעבוד בו... הצלחתי! לא בדיוק התפקיד שרציתי אבל מבחינתי זה היה דריכת רגל במקום. אחרי שהודיעו לי שהתקבלתי גיליתי על ההריון... חיכיתי קצת... ובסוף שבוע 12, סיפרתי בעבודה על ההריון. וזה היה רק אחריי חודש שאני עובדת. לקחתי בחשבון שיכולות להיות תגובות לא נעימות, אבל לשמחתי המנהלת הישירה שלי הגיבה בהכלה והבנה, אך המנהלת מעלייה הביעה קצת הסתייגות ולא הייתה ברורה לי.... בכל מקרה עברו מאז כמה ימים לא אמרו לי כלום. אבל יש בי משאלה סמויה שיפטרו אותי... חחחח כן, מצחיק, אבל העבודה שלי כל כך קשה רגשית. נפשית ופיזית שמצריכה נסיעות ארוכות וביקורי בית.. שפשוט בא לי לעזוב הכל. אני מרגישה סחוטה, גמורה ושאני לא צריכה את הקושי הזה בשלב זה בחיי.... אבל מצד שני, איך אעזוב עבודה עם תנאים טובים... ובדיוק קנינו בית... ויש הרבה הוצאות קרובות... אוףףף אני מותשת ואני לחוצה שזה משפיע על הקטן שב בטן....
4 תגובות
עמוד 1
  • כמובן שאם הייתי יודעת על ההריון לפני שהתקבלתי לעבודה, לא הייתי נכנסת לזה כבר מלכתחילה.

בנות מה אתן חושבות שעליי לעשות? להישאר בעבודה למרות הכל ?????
  • וואו אני כתבתי את זה?

• תודה רבה על התגובה, ההכלה ההבנה וההזדהות.
    בגלל שחיכיתי הרבה זמן לעבודה הזו, אני משתדלת לא לקחת החלטות אימפולסיביות .. אלא להקשיב ללב וגם לעצות אחרים המנוסים ממני. ( בבית מייעצים לי להישאר בעבודה בתקווה שעם הזמן יהיה לי יותר קל , מה שלא נראה לי)
    בכל מקרה אקח את עצתך ואשן עלייה.... אני די מבינה אבל למה עשית את זה ... עוד עם שני ילדים....
    אצלי זה הריון ראשון . .
  • סיפרתי את כל מה שסיפרתי כדי להמחיש כמה עמלתי כדי להכנס אליה...
    המשפחה החברים והקרובים עד היום מזכירים כמה שפיספסתי
    כמה חבל וכמה אכלתי אותה...
    אני יודעת בלב שעשיתי את הדבר הנכון
    ושלמה עם ההחלטה שלי במאה אחוז
    כל בוקר בדרך לעבודה הייתי בוכה כמו תינוקת
    להעביר כך הריון זה טירוף.

המון חיבוקים וחיזוקים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה