איקוקלומין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן,
    מנסים כבר 8 חודשים בערך, לפני שלושה חודשים הייתי אצל רופא נשים שזיהה ב US שחלות פוליציסטיות. עם זאת המחזור יחסית סדיר מגיע כל חודש יום יומיים לכאן או לכאן אבל באותו זמן. בשלושה חודשים האחרונים עשיתי בדיקות ביוץ והיה לי ביוץ כל חודש. עדיין לא הצלחנו להיכנס להריון ולכן אני רוצה ללכת אליו שוב.
    השאלה היא- מתי הזמן הנכון יותר ללכת, עכשיו בזמן המחזור כדי שאוכל לקחת את האיקוקלומין בסבב הנוכחי או אחרי המחזור בזמן הביוץ הצפוי?

אשמח לתשובותיכן

תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • את האיקקלומין שותים ביום החמישי של במחזור במשך חמישה ימים וביום ה- 12 יש לעשות מעקב זקיקים
    ביום הראשון למחזור כדאי שתתי צבי כבר אצל הרופא שלך, מה גם שיש בעיה עם אספקת האיקקלומין, משום מה הוא חסר במדפים והם מביאים תחליף ״ סרופן״
    שהוא בעל אותן השפעות כמו האיקקלומין.

בהצלחה חמודה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה