מזרון. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות , בטח כבר העלו פה את השאלה הזאת מלא פעמים . יום שישי הולכים לסגור חבילת לידה. אשמח אם תתנו לי נקודות בבחירת מזרן, על מה חשוב להסתכל כשקונים. חיפשתי מלא באינטרנט ולא מצאתי עדיין משהו וודאי. אשמח לשמוע את דעתכן!

13 תגובות
עמוד 1
  • כמו כן אשמח לשמוע איזה מזרון יש לכן ? והאם אתן מרוצות תודה!!

• כתבתי מגילה והכל נמחק
  • המזרן שאנחנו בחרנו עלה בסביבות ה 450 ₪. מה שהיה חשוב לנו זה שהוא קשיח ואורתופדי.
    ודבר נוסף שהיה חשב לי זה שהבד נושם. כלומר, שהתינוקת שלי לא תזיע על המזרן.
    לא עניינה אותי החברה ואפילו לא זכרתי שבחרנו מותג, אבל כשהחבילה הגיעה הביתה שמתי לב שכתוב עליו בייבי עמינח.
    בעריסה למשל היא ישנה על המזרן הכי פושט - 60 ₪ אבל הוא (הבד) לא נושם והיא מזיעה עליו בימים החמים. זה מבאס.
    אם הייתי מוצאת מזרן איכותי ב 190 הייתי קונה.

• סופי מסכימה איתך מאה אחוז , אני גם לא כל כך מאמינה שמזרון יכול למנוע אסונות חלילה שלא נדע!!
  • עוד לא השתמשנו כמובן אבל קנינו מזרן של ליטף, דו צדדי-צד קשיח שישנים בו עד שנה וצד יותר רך. בד נושם.
    עלה 390 שקל (דגם זהה של עמינח עולה כ800), לא היה חשוב לנו המותג.

• אנה , שמעתי הרבה המלצות על המזרן הזה איפה קניתם אותו??

• אנחנו קנינו בניו בייבי בדלית אל כרמל (קנינו שם הכל בגלל עגלה ספציפית שרצינו והם בין היחידים בצפון שמוכרים) ובאותו שבוע קיבלנו הצעת מחיר על אותם הפריטים ממוצצים, אז גם להם יש אותו והוא עלה בערך 420, לא היה הפרש גדול..

• אה סבבה כי אני הולכת לעשות את הקניה במוצצים, אני מאשקלון ואין לנו כל כך הרבה מבחר של חנויות פה בדרום.. הכל יקר והם נחשבים סבירים יחסית. למרות שדווקא את העגלה קניתי בשילב כי רק אצליהם ניתן לקנות את האינגלזינה אבל כל השאר רק מוצצים.

• אנה ואנה... איזה עגלות בחרתן?

ואנה מאשקלון- אשמח לשמוע תובנות והמלצות לגבי הבחירה בחבילת הלידה... אני מאשדוד וגם עוד מעט צריכה להתחיל לחפש. תודה!!
  • היי ויקי, אני קניתי את האינגלזינה טרילוג'י שמוכרים בשילב,צבע ג'ינס. מתקפל בקלות למטריה אמבטיה גדולה, העגלה יחסית לא כבדה לכל האחרות שניסיתי לקפל בחנויות ולא הצלחתי לעשות את זה. העגלה הראשונה שראיתי מתחילת ההריון והאחרונה
  • תודה יקירה!
    את לא מאמינה, אני גם לא ראיתי בינתיים אף עגלה, אבל את האינגליזינה הזו אני מכירה כי פשוט נדלקתי עליה כשעברתי במקרה ליד שילב... הצבע פשוט תפס את העין שלי! ממש מגניבה אז יש סיכוי גדול שאלך עליה...
    תעדכני לגבי מוצצים
  • אני קניתי עגלה של סילבר קרוס, דגם ווייפרר
    http://www.silvercross.co.il/Wayfarer.html
    בצבע בז', הם קוראים לו "חול".

יש בה ממש כל מה שחיפשתי בעגלה וגם ממש התאהבתי בה מהרגע הראשון.
    עוד שיקול גדול הוא שיכנס לבגאז', יש לנו יאריס והבגאז' ממש לא גדול לכן ההתלבטות הייתה בין העגלה הזו לאינגלזינה טרילוג'י שמתקפלת קטנצ'יק למטריה.
    המחיר-בצפון יש 2 חנויות שמוכרות אותה. אחת בירכא שאחרי הנחה ירדו ל 3300 ואחת בדלית אל כרמל שעשו לנו אותה ב 2850 (טיולון ואמבטיה, הסלקל זה בנפרד).
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה