מעתיקה מהפורום השני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבן שלי בן 5 וחצי שבועות
    יונק בערך כל 3 שעות פלוס מינוס, כולל בלילה.

אני ממש כבר רוצה לישון טיפה יותר ברצף.
    רציתי לדעת מכן כמה דברים.

1. מתי התינוקי שלכם התחיל לישון לילה ברצף?
    2. זה פשוט קרה או שעשיתן משהו שזה יקרה?
    3. זה אופי של ילדים או משהו שאפשר ללמד, ואם כן באיזה גיל ואיך?

ובנוסף:
    4. אתן מנענות/מחזיקות את הילד עד שירדם או חוששות שיתרגל לזה?

קראתי שתינוקות עד גיל מסוים עדיין לא יודעים להרגיע את עצמם ותנועה מרגיעה אותם...

בכללי כל מה שיש לכן לומר על הרגלי שינה של תינוקות, טיפים ועיצות, אשמח לשמוע
    [url=http://www.glittertextlive.com][img=http://img-s3-01.mytextgraphics.com/glittertextlive/2014/06/01/cfe7a67934996e037895a306bdf1ca98.gif]
1 תגובות
עמוד 1
  • שלי התחילה לישון לילה שלם (5 שעות אצל תינוק זה לילה שלם) מגיל חודש וחצי בערך.
    זה קרה לבד. היא הייתה בוכה ברצף 18:00-02:00 ואז נשפכת עד 7 בבוקר בערך. לאט לאט השעות התחילו להיות נורמליות.
    אני חושבת שבגיל הזה עדין אין אופי לילד, לא מבחינת שינה בכל אופן.
    תתחילי לעשות טקס שינה בשעה קבועה - מקלחת, בקבוק, (או הנקה) רבע שעה נוספת אחרי הבקבוק ואז השכבה במיטה. אחרי המקלחת כבר לא להיות בחדר מואר לחלוטין, אלא עם אור מעומעם. גם בלילה כשהתינוק מתעורר לאכול - לא להדליק אור מלא אלא מנורת לילה בלבד.
    בגיל 5 שבועות זה עדין לא להרגיל את הילד לידיים, זה לתת לו חום ואהבה.
    לקראת גיל 10 שבועות אני החלטתי שאני לא מרדימה יותר על הידיים. כולם אמרו לי שזה מוקדם מדי, אבל אני התעקשתי.
    אני אישית לקחתי את הטיפים של הלוחשת לתינוקות כיצד להרגיל את הילדה שלי לישון לבד במיטה. או ליתר דיוק - כיצד להרגיל אותה להרדם לבד במיטה.
    אצלי זה עבד פלאים אבל אם זה היה תלוי בבעלי.... מזל שזה היה תלוי בי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה