בלחץ קצת..... מתי התחלתן להרגיש את התינוקי? .... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,

אני בשבוע 18+5, הייתי כבר אמורה להרגיש תנועות עובר ?
8 תגובות
עמוד 1
  • תיראי אין משהו מוגדר לזה, הטווח שמתחילים להרגיש זה משבוע 18 ועד שבוע 25 גג את כבר אמורה להרגיש. אצלי אישית זה התחיל בשבוע17+ בערך. וגם בהתחלה התלבטתי ותהיתי אם זה זה. זה הרגשה של בועות מתפוצצות כאלה בבטן תחתונה. אז אין דאגה יש לך עוד זמן! כמובן אם זה עובר את השבוע 25 תפני לרופא.

• ואני יותר בלחץ...

אני בהיריון שני (נכנסתי להיריון 5 חודשים אחרי לידה)

בדיוק בשבוע 18+5 וגם לא מרגישה תנועות עובר...

ואומרים שבהיריון שני מרגישים מהר יותר
    מצד שני אומרים שאצל מלאות מרגישים פחות ואני באמת קצת מלאה (עודפים מההיריון הקודם) אבל עדין לא מרגישה תנועות

אולי בגלל שהפעם השיליה שלי היא קדמית ?

מיקמיק
  • מיקה גם אצלי השליה קדמית וזה ההריון הראשון שלי. בסופו של דבר כל הריון שונה מאחר. וכמובן הכל תלוי באישה עצמה ובמבנה גוף שלה ובטח בעוד הרבה גורמים אחרים. הכי חשוב שכל הבדיקות תקינות אז לדעתי אין מה לדאוג בנות!!
  • אני הרגשתי משהו שהיה נדמה כמו בעיטונת בשבוע 19 בערך, חד פעמי, ואז חזרתי (יותר נכון התחלתי) להרגיש תנועות ובעיטות בשבוע 23 ומאז זה לא פוסק..
  • בלי לחץ
    יכול להיות שאת מרגישה ולא מבינה שאת מרגישה.
    אני הרגשתי אחרי שבוע 22
  • אני מלאה, ואני מרגישה אותו בערך משבוע 18. עכשיו אני ב20.
  • אני בשבוע 20 התחלתי להרגיש כמו דפיקות לב קטנות כאלה
    ורק משבוע 28 התחלתי להרגיש ממש תנועות
    מאז היא לא מפסיקה לבעוט ולהשתולל ולגרום לי לקום באמצע הלילה עוד לפני שנולדה
  • המון המון המון תודה לכולכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה