שלום לכולן! חייבת עזרה. בטא 20419.2 / ללא עובר! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן אני חדשה פה . במוצ"ש האחרון גיליתי שאני בהריון בפעם הראשונה בבדיקת הריון ביתית. המחזור האחרון שלי היה ב20.4 מה שאומר שאני אמורה להיות בשבוע 6 פלוס 1 .

היום ב8 בבוקר - עשיתי בדיקת דם התוצאות הגיעו לפני שעה -
    HCG, Total 20419.2 mIU/mL

אחרי הבדיקות דם עוד לפני שידעתי את התוצאה של הבטא הייתי אצל רופא נשים שבדק אותי ואמר שרואים שק הריון עם חלמון ללא עובר !!
    הוא אמר שאני בסביבות השבוע 4/5 [!?] ועדיין לא אמורים לראות ולחזור אליו רק בעוד שבועיים אחרי שאעבור את כל הבדיקות.

לפי מה שקראתי בהמון אתרים ופורומים שיש בטא מעל 20000 אמורים לראות כבר עובר לא? וזה מתאים בדיוק לשבוע 6 לא?
    בעיניי זה הגיוני מאוד כי יום הביוץ שלי היה ב6.5 ובדיוק באותו יום ו3 ימים לפני קיימתי יחסים לא מוגנים אחריו לא היו.

אני מאוד מאוד מודאגת! האם קרה למישהי סיפור דומה?
    האם שווה לקבוע תור לשבוע הבא ולא לעוד שבועיים.
    אשמח לתשובה.
    תודה.
3 תגובות
עמוד 1
  • תקבעי תור לשבוע 7-8 בשבועות האלה כבר אמורים לראות עובר, בהצלחה
  • אני זוכרת שבשבוע 4 גם עשיתי בדיקה וראו שקים ללא עוברים עדיין..

לפעמים הביוץ מאויר ולכן משנים אחרכך גם את התאריך והשבוע בהתאם

בעוד שבועיים ככה תלכי להבדק שוב ואז מקווה שכבר תיראי

בהצלחה...

ליטלילי
  • מה שהבנות אמרו.
    תלכי בשבוע 7-8. עד אז אמורים כבר לראות את העובר.
    בהצלחה ותעדכני
    בחיים צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

באהבה, ליאת!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה