חייבת לפרוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חברה סיפרה לי שהיא בהריון,ושמחתי בשבילה!באמת ששמחתי...איחלתי לה מזל טוב והתעניינתי וכו.אבל מיד בתום השיחה נפל עליי מעין דיכאון כזה.
    לא יכולתי שלא לחשוב-איך הלך לה כלכך מהר?! היא רק הפסיקה גלולות!אפילו לא קיבלה מחזור אחד וכבר!והיא לא ממש ניסתה...ואני כבר בחודש הרביעי של הניסיונות...עם ערכות ביוץ,בדיקות הריון וכל החרא הזה,וכלום!
    ואז חשבתי לעצמי-למה את כלכך מגעילה?! אין לזה קשר אלייך!את צריכה לשמוח בשבילה בלי קשר אלייך...ובאמת באמת שאני שמחה בשבילה...
    ועדיין לא מצליחה להתנתק ולא לחשוב עליי
    זהו,
    פרקתי ;(
3 תגובות
עמוד 1
  • מאמי גם אני באותה סיטואציה שלך זה ממש עצוב ומתסכל אבל בואי נחשוב חיובי יהיה טוב וגם היום שלנו יגיע
  • יו בובה איך אני מזדהה איתך,
    שבוע אחרי ההפלה שלי חברה סיפרה לי שהיא בהריון ואיך שהוא היא הוציאה את המשפט הזה מהפה: ״ בכלל לא רציתי ילד כ״כ מהר״....

כל אחת והזמן שלה... גם הזמן שלנו יגיע!!
    וכשהוא/ היא יגיע זה יהיה הכי קסום בעולם!!

אמן ונזכה עוד החודש!!!
  • תודה בנות!
    אמן!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה