תוצאות שקיפות עורפית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני אחרי בדיקת שקיפות עורפית. עובי העורף הוא 2.3. הבנתי שהערך הזה תקין, אך בהריון קודם שלי הערך היה 2.2 והעובר היה עם תסמונת דאון. האם יש כאן בנות שקיבלו ערך דומה, אך העובר בסופו של דבר היה תקין? צריכה קצת עידוד...
4 תגובות
עמוד 1
  • זאת בדיקה סטיסטית . אישית לאור הסטוריה רפואית היתי עושה בדיקת דם בודקת את זה בדרך יותר אמינה . הכוונה היא בדיקת דם פרטית ששולכים אותה לחו"ל . אצלי בדיקות היו בסדר אבל בגלל הגיל עושיתי אותה כדי לא לעשות מי שפיר בהמשך.
    Free image hosting by
    htt
  • היי קרן יש לי שאלה אליך , גם אצלי נימצא שקיפות עורפית מוגברת 3.4 ולפי השקיפות עורפית והדם יצא לי 1:280 בסקירת מערכות הכול יצא תקין אך עדיין הרופאים לוחצים על דיקור מי שפיר בחחשש לתסמונאות דאון , רציתי לדעת אים את ביצעת מי שפיר בעובר הראשון כפי שציינת ?
  • כן, זה חשוב מאוד. אל תוותרי בשום פנים ואופן, זה לא שווה את זה. אם את פוחדת מהבדיקה (הסיכון הוא 1:1000 להפלה) ישנה אפשרות לעשות בדיקת דם פרטית בעלות של בערך 5000 ש"ח. דרך אגב, בינתיים עשיתי את הבדיקה וברוך השם הפעם הכל בסדר...
  • בנות יקרות אני עשיתי את הבדיקת דם במקום מי שפיר ואני ממליצה בחום -היא יקרה אבל לפי דעתי שווה את זה!
    החל משבוע 10 כבר אפשר,
    הגיעו אליי הביתה לקחו מבחנת דם שלחו למעבדה בארהב ואחרי 10 ימים היו כבר תוצאות.
    בבדיקת דם הם מבודדים את הדנ"א של העובר מהדם של האם ובודקים אותו ל15 תסמונות שונות-כמובן גם תסמונת דאון.
    האני מבוטחת של הכללית והם כיסו לי את כל הבדיקת דם -5000 שח זה בעצם כל סל ההיריון. בכל אופן אני ממליצה בחום רב!

פרטים נוספים ב *3170

http://www.verifi.co.il/?gclid=CjkKEQjw8YSdBRChhPXJvPvMztABEiQAkn893phZJ2-1iTG5mu4-Fb12ed5PqeKOLOG6kYigz0wkVCXw_wcB
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה