באיזה שבוע סיפרתן לבוס על ההריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
10 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    אני סיפרתי ממש בהתחלה, כבר בשבוע 12 או משהו כזה... אבל זה רק בגלל שאני מאוד קרובה לבוסית שלי, והיה לי חשוב שהיא תכיר את המצב ושנדע ביחד להיערך בהתאם. וגם- שתבין את מה שעובר עליי (עד חודש רביעי הייתי סמרטוט).
    חשוב להדגיש שאם הייתי ביחסים יותר מרוחקים איתה או שהייתי חוששת שזה ישפיע על התעסוקה שלי, לא הייתי מספרת כל כך מהר..
    אני יודעת שלפי החוק צריך לספר רק בחודש חמישי.
  • אני סיפרתי בשבוע 10 בגלל שזה השפיע על משהו אצלי בעבודה.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • אני סיפרתי ממש ממש מוקדם כי עבדתי פה רק כמה חודשים לפני שנכנסתי להריון והיה לי חשוב להיות הוגנת וגלויה וגם ממש הלחיץ אותי להסתיר בעיקר כי הרגשתי לא טוב ...

סיפרתי כבר בשבוע 7 או 8 משהו כזה..... עוד לפני שסיפרנו למשפחה המורחבת.

אבל סיפרתי רק לשני הבוסים - לא לשאר האנשים במשרד.
  • אני סיפרתי בשבוע 12 למנהל שלי
    בגלל שהרגשתי חייבת בגלל כל ההקאות והבחילות שהיו לי.
    אז הייתי חייבת שידע מה הסיבות לחיסורים שהיו לי
    (הייתי סמרטוט כמה חודשים טובים)
    אבל בכללי כמו שאמרו לך לפי החוק את מחוייבת להודיע לו עד חודש 5

בהצלחה
  • אני לא התכוונתי לספר לבוס שלי לפני שתעבור "תקופת הסיכון", 3-4 חודשים.

אבל יצא שהוא גילה לבד, מבנות בעבודה שראו עלי..
    אז יצא מצב קצת הזוי, שהוא בא אלי ואמר לי מזל טוב, מבלי שסיפרתי לו.
    והוא ידע עוד לפני שחברים ומשפחה ידעו.
  • אני סיפרתי בשבוע 9 רק למנהל הישיר שלי... לשאר החברים במשרד בשבוע 12, חוץ מזה כבר ראו עלי ממש מהר
  • אני בהריון הראשון וב"ה נראה לי שגם עכשיו אספר בשבוע 12 אחרי השקיפות עורפית .
    רק לבוסים לחברים וליתר העובדים אני אנסה למשוך עוד כמה שבועות....
  • ממש מאוחר

]

• אני ספרתי כבר בהתחלה כי כל הבדיקות הם בבוקר
    ואני מתחילה מוקדם ולא רציתי לגרום לו לחשוב שאני נעלמת סתם
  • אני סיפרתי בשבוע 13. כי הייתי כבר 6 שנים (היום כבר 7.5) עם אותו בוס ואנחנו בקשרים מצוינים והרגשתי לא בנוח להסתיר ממנו.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה