מחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    הפסקתי לקחת גלולות במרץ האחרון.לפני כן כמובן שהמחזור היה סדיר והוא היה נמשך משהו כמו 5 ימים אצלי.
    כרגע הוא קצת פחות סדיר(אחד הגיע אחרי 39 יום והאחרון אחרי 36 יום)-אבל זה די הגיוני.
    מה שקצת מוזר לי זה שהמחזורים שלי מאז שהפסקתי גלולות-נמשכים רק יומיים!
    זה הגיוני ותקין?!
17 תגובות
עמוד 1
  • כן מאמי,
    גם אצלי זה היה כך רק שאצלי המחזורים היו מגיעים אחרי 25-26 יום ונמשכים יממה אחת בלבד,
    עכשיו אני אחרי הפלה לצערי וגם זה משפיע על המחזור שלי..
    כל דבר שאנחנו מכניסים לגוף משפיע עליו...

• כן מאמי,
    גם אצלי זה היה כך רק שאצלי המחזורים היו מגיעים אחרי 25-26 יום ונמשכים יממה אחת בלבד,
    עכשיו אני אחרי הפלה לצערי וגם זה משפיע על המחזור שלי..
    כל דבר שאנחנו מכניסים לגוף משפיע עליו...

• :-( מקווה שיגיע שוב הריון במהרה ושיהיה תקין
    היום אני ביום השמיני למחזור ויש לי כאבי בטן תחתונה נוראיים רק בצד שמאל! עשיתי בדיקת ביוץ כי חשבתי שאולי זו הסיבה...אבל יצא שלילי-וזה גם די הגיוני כי חודש שעבר בדיקת הביוץ זיהתה ביוץ רק ביום ה 20. אז אני לא יודעת ממה זה :/
  • תודה מותק:)

גם אני חווה את בהתכווצויות האלו, אבל היום בבוקר עשיתי מעקב זקיקים וגן אני עוד לא מבייצת, ואני כבר ביום ה14 שלי.
    אני הייתי סובלת מביוץ מוקדם- סביב היום השמיני למחזור כי המחזור עצמו אצלי הוא בערך יום- מקסימום יומיים ונסחפתי... ואצלי הייתה בעיה להיכנס להריון כי אני שומרת טהרה והולכת למקווה אז הייתי כל חודש במשך שנה מפספסת את הביוץ שלי..

ואני הייתי מקבלת מחזור מאוד מוקדם יום 25, אבל ברוך ה׳ אומרים שאין רע בלי טוב, ואני מרגישה שאחרי ההפלה שהייתה לי המחזור מסתדר הוא מגיע ביום 29 ולא 25 ואני מבייצת בימים נורמליים
    בהתחלה, התבעסתי מהמצב שלי כי הרופא שלי אמר לי שאני לא אוכל להכנס להריון באופן טבעי אלא כל פעם שאני ארצה להיכנס להריון זה יהיה עם כדורים שיידחו לי את הביוץ, וזה קצת מביס אבל עכשיו, ברוך ה׳ הכל בסדר, כמובן שהייתי מעדיפה להמשיך את ההריון ולא לעבור את ההפלה הנוראית הזו אבל, יש דברים שאני לא יכולה לשלוט עליהם!!

אמן וזה יהיה החודש שלנו, ושבעוד שבועיים נתבשר בבשורות טובות!!
  • את מצליחה לזהות ביוץ??
  • בחודש הראשון והשני לנסיונות לא בדקתי ביכלל ביוץ ואמרתי שפשוט נזרום עם זה.אז גם רק הפסקתי גלולות ולא ממש ידעתי איך לחשב את זה אז ניסינו ללכת על כמה שיותר בטוח:שכבנו סביב היום ה 14 וסביב היום ה 21- 4 ימים לפני אותו יום,יומיים לפני ובאותו היום.
    אפשר להבין שזה לא ממש הלך :(
    חודש שעבר קניתי כבר ערכות ביוץ. המחזור שלי הגיע חודש שעבר 39 יום אחרי זה שקדם לו ובדיקת הביוץ זיהתה ביוץ ביום ה 20. אז שכבנו באותו יום ויום אחרי.וגם לא הלך!
    החודש קיבלתי מחזור אחרי 36 יום...אני מפחדת לפספס אז התחלתי לבדוק כבר אתמול למרות שזה היה רק היום ה 8!
    אני מקווה שאפשר לסמוך על הבדיקות האלה ביכלל!אני חושבת כבר להזמין באינטרנט כי זה לא זול במיוחד-בטח שאת מתחילה לבדוק מהיום ה 8 חחח
    אגב,
    הרופא שאמר לך בזמנו שלא תוכלי להכנס לבד כי שמרת טהרה?! או כי יש איזושהי בעיה עם ביוץ מוקדם?
  • בגלל טהרה, כי אם הייתי רוצה להיכנס להריון אז הייתי צריכה לקחת כדורים לדחות את הביוץ, אני רק שמחה שהכל הסתדר.
    מאיפה את קונה ערכות ביוץ?!? לא לקנות מהפארמים הם מאוד יקרים!! תלכי לבית מרקחת של קופת החולים שלך ותקני משם!!
    בהריון הראשון ( והיחיד) שלי קניתי בדיקת הריון של יס או נו ב 12.5 ש״ח ובסופר פארם מוכרים אותם ב45 ש״ח. כנ״ל עם בדיקות ביוץ.. קניתי ב10 שקלים חבילה של 20 בדיקות!!

אני אף פעם לא הצלחתי לזהות ביוץ אז קבעתי תור לרופא שלי והוא נתן לי הפניה למעקב זקיקים, היום הייתי והיא אמרה לי שאני יכולה לבייץ בכל רגע אז יש לי תור גם מחר לבדוק האם בייצתי, כל חודש יבדקו אותך 2-3 פעמים בהפרש של יום או יומיים על מנת לעקוב אחרי ביוץ.
    זה קצת קשה בגלל הזמן והטרטור אבל זה שווה את זה!!

מאמי את בתחילת הדרך ואת עוד צעירה, את ממש רוצה הריון אני מבינה וגם אני כזו, אבל אל תילחצי, תשמרי על קור רוח ותקבלי כל דבר באהבה, ובהבנה. זה ייבוא כשתשחררי.
    אל תהיי אדישה כן תבדקי ביוץ ותעשו ״שעורי בית״ כשצריך אבל אל תכניסי את הגוף לסטרס!!

תנסי לנוח קצת בימים שאת פוריה אפילו לצאת קצת יותר מוקדם מהעבודה ולישון איזה שעה בצהריים זה יכניס את הגוף לאיזון ורוגע, וישפר את הסיכויים להריון.

יש לי אחות גדולה, היא אוטוטו חוגגת 30 ולפני פחות מחודשיים ילדה את הילדה הבכורה שלה אחרי 3.5 שנים של ניסיונות, וברגעים שאני נופלת , במיוחד אחרי ההפלה, אני תמיד חושבת עליה איך היא לא וויתרה לעצמה ולא התייאשה וידעה שהיום שלה יגיע בזמן שהוא צריך להגיע!!!!!!

ראיתי פעם קודמת את הפוסט שלך וממש כאב לי עליך,
    אז אם את נשברת, אל תהססי - תשלחי לי הודעה אפילו למייל שלי יש אותו בפרופיל שלי... אשמח לדבר איתך!!
  • תודה רבה רבה על העידוד! זה ממש ממש עוזר! במיוחד בגלל שאני בתחילת הדרך ולא ממש מבינה בזה...תודה
    היום הייתי בקופת חולים בלי קשר לזה,ובבית המרקחת שלי אמרו שהם לא מוכרים ערכות ביוץ! אני בכללית...חודש שעבר קניתי בסופרפארם ערכה של 20 סטיקים לביוץ וזה עלה 120 ₪! הייתה הנחה כלשהי ובסופו של דבר קניתי את זה ב 75 ₪! שזה המון כסף! וגם בדיקת הריון קניתי ב 49 ₪.הפעם אני שוקלת לא לקנות ביכלל בדיקת הריון-הרופא משפחה נתן לי כבר הפניה לבדיקת דם להריון,אז אמרתי שהפעם רק אחרי איחור(בעזרת השם) אני אעשה בדיקת דם. כי כשיש לי את הבדיקות הביתיות זמינות-אני לא עומדת בפיתוי! ואז האכזבה...
    אפשר לשאול כמה זמן אתם מנסים?
    ונגיד חודש שעבר-אם זיהיתי ביוץ ושכבנו,מה יכולה להיות הסיבה שלא נקלט? אולי זה לא היה באמת הביוץ? או שיש מצב כזה שיש ביוץ ופשוט לא נקלט?
    האמת שהחודש אמרתי לעצמי שגם אם לא ילך אקבל את זה באהבה,כנראה שבאמת לכל דבר יש סיבה :-)
  • בכיף השמתי:) שמחה שאני גורמת לך להתעודד קצת, באמת שחשובה התמיכה התקופה הזו.
    לגבי הבדיקות- אני גם בכללית! ואני קומה כל חודש!!!!!!!! מי אמר לך כזה דבר?!?! פשוט חוצפה!!
    הם מוכרים, ובזול!!
    דבר שני, גם כשיש ביוץ טוב ואתם מקיימים יחסים יש סיכוי של רק 33% שייקלט הריון, גם כשבכל תקין!!

הלוואי וידעתי מה לעשות כדי להגדיל את הסיכויים, יש כאלה שאומרים לשים מגנט מתחת לכרית או לקפל את הרגליים 30 דקות אחרי הסקס... לא יודעת עד כמה זה עוזר אבל זה לא יכול לקלקל שום דבר.

מאחלת לך מכל הלב שלא תצטרכי להמתין יותר מידי עד שתראי את הפס המיוחל והיפה הזה על הבדיקות!!

אני חייבת להגיד, שזה הזוי כל השיחות האלו, אני מרגישה מאוד בנוח לשפוך את הלב שלי פה בפורום לעיניי כל העולם, למישהי שאני לא מכירה, יש לי חברות כבר יותר מ10 שנים ואני לא מצליחה לדבר איתם כמו שאני מדברת/ מתכתבת פה איתך.
    לראות את התודה שלך ולהבין שהצלחתי קצת לעודד אותך ממלא אותי ונותן לח את הכוחות והמוטיבציה להמשיך ולנסות, ולא להתייאש!!
  • זה ממש ממש נכון! אני אפילו לא אומרת לחברות הכי קרובות אליי שאנחנו ביכלל מנסים!
    השבוע החברה ההיא שכתבתי שסיפרה לי שהיא בהריון-שאלה אותי אחרי זה ״נו...מה איתכם...אתם לא רוצים?אתם מנסים...?״
    וכל מה שהיה לי להגיד זה ״וואלה לא יותר מידי...רק הפסקתי גלולות אבל אנחנו לא מנסים במיוחד...״
    וזה שקר! אני אומרת לה לא מנסים במיוחד שאני עמוק עמוק בתוך כל הבדיקות ביוץ וכל זה! לא יודעת אפילו למה-אני פשוט לא מרגישה בנח לדבר על זה ולחשוף משהו שכלכך מעסיק אותי...אולי זה בגלל שלא הולך ואני מרגישה סוג של כישלון כזה,וגם זה לא בדיוק כיף לומר שאת מנסה ואז כל שני וחמישי ישאלו אותך מה קורה...
    אז המקום הזה ממש עוזר לי!גם אם זה בשאלות מקצועיות יותר של איך ומה לעשות ובעיקר בעידוד ובתמיכה!כולן פה מקסימות! אבל את באמת אחת התומכות :-)
  • זה ממש ממש נכון! אני אפילו לא אומרת לחברות הכי קרובות אליי שאנחנו ביכלל מנסים!
    השבוע החברה ההיא שכתבתי שסיפרה לי שהיא בהריון-שאלה אותי אחרי זה ״נו...מה איתכם...אתם לא רוצים?אתם מנסים...?״
    וכל מה שהיה לי להגיד זה ״וואלה לא יותר מידי...רק הפסקתי גלולות אבל אנחנו לא מנסים במיוחד...״
    וזה שקר! אני אומרת לה לא מנסים במיוחד שאני עמוק עמוק בתוך כל הבדיקות ביוץ וכל זה! לא יודעת אפילו למה-אני פשוט לא מרגישה בנח לדבר על זה ולחשוף משהו שכלכך מעסיק אותי...אולי זה בגלל שלא הולך ואני מרגישה סוג של כישלון כזה,וגם זה לא בדיוק כיף לומר שאת מנסה ואז כל שני וחמישי ישאלו אותך מה קורה...
    אז המקום הזה ממש עוזר לי!גם אם זה בשאלות מקצועיות יותר של איך ומה לעשות ובעיקר בעידוד ובתמיכה!כולן פה מקסימות! אבל את באמת אחת התומכות :-)
  • תודה מאמי :)
  • אז עכשיו הייתי בבית מרקחת אחרת של הכללית וכן היה להם ערכות ביוץ והריון! הביוץ לא משתלם...לפחות לא מה שהיה להם שם:ערכה של רק 5 בדיקות ב 65 ₪! אבל הבדיקות הריון ב 15 ₪!!! שזה ממש משתלם! אז קניתי 2 בתקווה שלא אזדקק ליותר :)
  • כתבתי כאן בפורום לפני זמן מה ואני אחזור על כך: תקנו ערכות ביוץ באינטרנט מחו״ל. למשל ב אי-ביי. קניתי 60 בדיקות ביוץ ו10 בדיקות הריון במשהו כמו 65 ש״ח כולל משלוח מבריטניה. המשלוח הגיע תוך 8 ימים. לפי האריזה (שנראת בדיוק כמו מה שיש לי בבית שקניתי בפארמים) התוקף ארוך, שנה, והבדיקות עומדות בכל התקנים.
  • תודה :-)
    תוכלי אולי לכתוב את השם של החברה?
  • מה שיש לי זה Alice ovulation test. אבל זה ממש לא משנה איזו חברה. הרבה חברות מייצרות את הבדיקות ולפעמים האריזה שונה , תלוי באיזו מדינה זה נמכר אבל יתכן שמיוצר באותו מקום. מה שחשובזה תקן שיש אישורי CE, FCS ולפעמים יש גם FDA
  • הזמנתי עכשיו מאיביי,זה מהונג קונג.לא מצאתי את התקנים בשום מקום וקראתי ממש הכל! מקווה שזה בסדר...מה שבטוח זה שזה סופר זול!
    זה 60 סטיקים לבדיקת ביוץ ו 30 לבדיקת הריון בפחות מ 37 ₪! אני בשוק! מרגישה פראיירית ברמות אחרות! חחח
    והחודש אני חייבת לקנות כמה מהסופרפארם או כל מקום אחר פה-כי זה לא יגיע בזמן...
    כולי תקווה שביכלל לא אזדקק למה שהזמנתי מאיביי! (אומרים שאופטימיות זה טוב )
    תודה ושבוע טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה