שיטת הרם/הורד - מי ניסתה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בננות,
    מי ניסתה את השיטה? עבד, לא עבד? שרדתם?..
    אני ממש רוצה לעשות שינוי, אי אפשר להמשיך עוד הרבה זמן עם ההרדמות על הידיים, אבל אין לי כוחות נפשיים ופיזיים לזה
8 תגובות
עמוד 1
  • נושא השינה הוא נושא קרוב מאוד לליבי......
    לגבי הרם הורד...... ניסינו במשך כמה שבועות ואפילו עבד ביום בהיר אחד (בלילה חשוך אחד) הפסיק לעבוד

מאוד קשה לי עם ההרדמות על הידיים...... כבד לי
    כנראה שאקנה כיסא נדנדה
  • ניסיתי אבל אין ספק שזה קשה.
    אצלי אם היא ממש עייפה, נסים אותה במיטה והיא תרדם ואם לא אני שמה אותה בטרמפולינה, נותנת לה לאכול והיא נרדמת לאט לאט אבל תנסו להימנע מהרדמות על הידיים.
    בחיים צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

באהבה, ליאת!
  • אני עובדת על פיה.
    משכיבה לישון ומרימה רק כאשר הבכי הוא הסטרי.
    מרגיעה על הידיים, תופחת על הגב ועושה קולות ששש.....
    כשהיא נרגעת, טיפה אחרי, אני מחזירה למיטה.
    זה עובד. אבל חייבים להתמיד.
    אתמול זו הייתה הפעם הראשונה מאז גיל חודש וחצי שהיא נרדמה לי על הידיים. וגם זה היה במקרה.

• אנחנו ניסינו ואף הצלחנו (אחרי שבוע קשה ומתיש שכל הרדמה בו ארכה כשעתיים חל שיפור ניכר) אני ממש לא חושבת שזה מתאים לכל ילד ולכל הורה.
  • תמרה, זה היה מזמן? מאז אתם מתמידים? השיפור נשמר?
    עוד לא ניסיתי, לכן קשה לדעת אם יתאים או לא. אבל אם אני הולכת על דרך השלילה. ... אין מצב שאמשיך עוד הרבה זמן עם השיטה של היום

ישראלית, מי כמוני מבין אותך.... למה הפסיק לעבוד אבל? משהו השתנה? חזרתם לידיים כי היה יותר מדי בכי פתאום?

~~ענת~~

• תמרה, זה היה מזמן? מאז אתם מתמידים? השיפור נשמר?
    עוד לא ניסיתי, לכן קשה לדעת אם יתאים או לא. אבל אם אני הולכת על דרך השלילה. ... אין מצב שאמשיך עוד הרבה זמן עם השיטה של היום

ישראלית, מי כמוני מבין אותך.... למה הפסיק לעבוד אבל? משהו השתנה? חזרתם לידיים כי היה יותר מדי בכי פתאום?

~~ענת~~

• כשהיה פיצקי פשוט שמנו במיטה וישן
    או נרדם על הציצי ואז ישן במיטה
    אחר כך היה מתחיל לדבר עם עצמו במיטה וכשזה היה הופך לבכי אז עשינו את שיטת הרם הורד
    במשך חודש זה עבד יפה
    ופשוט יום אחד אביב החליט שלא מתאים לו יותר
    ופשוט לא הסכים להירדם במיטה בשום יום ולא משנה כמה הרמות והורדות היו
    אני בהחלט מסכימה שזה לא מתאים לכולם
    יש תינוקות שיותר רוצים חום ומגע לפני השינה ולכן על הידיים או על הציצי עובד איתם
    ויש שפשוט שמים אותם במיטה והם נרדמים (הלוחשת לתינוקות קוראת לתינוק כזה "תינוק מלאך")
    העניין הוא שאין לדעת איזה סוג של תינוק הולך לצאת לנו
    עד שהוא בחוץ
    וכל יום מכירים אותו ולומדים

היום אנחנו אחרי קורס שינה
    עובדים המון על שגרה יומית
    וברוב הימים אביב כבר ישן ב 19:30-20:30
    מתעורר בלילה לאוכל ונרדם שוב
    השבוע הוא קצת עם נזלת אז זה כמובן מפריע לו לינוק, לנשום .....
    לפעמים הוא נרדם על הציצי
    ואז אחרי שמסיים לאוכל ונרדם
    אני מוציאה את הפטמה מפיו ועם האצבע שלי כאילו סוגרת לו את הפה מאפקט המציצה מתחת לשפה התחתונה
    פשוט מניחה שם בעדינות את האצבע
    למדנו שזה עוזר מאוד כדי שלא יתרגל להרדם עם הפטמה
    לאחר מכן מעבירה בעדינות למיטה שלו ושם הוא ישן
    לפעמים הוא לא נרדם בהנקה אז מרדימים על הידיים
    לפעמים בעמידה\ הליכה ולפעמים בישיבה

סליחה שחפרתי - מקווה שתשרדי עד סוף הפוסט שלי
    בהצלחה
  • לא חפרת בכלל, תודה על השיתוף!
    זהו שאני חושבת שהקטנה שלי די מלאכית,חוץ מהרגעים שלא בא לה מוצץ, בקבוק או לירדם. ..;)))
    לא קל כל העסק הזה....
    אני יודעת שבסוף הם יגדלו, שזה "צרות" קטנות, אבל. .. קשה פיזית ולפעמים נפשית.
    את יודעת נורא בניתי על הספר של הלוחשת, אבל מתברר שבמציאות יש הרבה דברים שלא עובדים לפי הספר. לקח לי זמן להפנים. ..
    לגבי הרם הורד היא ממליצה לא לפני גיל 4 חודשים, ויש כאלה שלא ממליצים לפני גיל 5 חודשים. יכול להיות שאביב עוד פשוט קטן מדי לדבר הזה? ... סתם מחשבות בקול רם, לא ביקורת חלילה.
    שמחה שהסדנא עוזרת לכם"
    אנחנו מאוד מקפידים על שגרה די מהתחלה ואני מרגישה שזה מעולה. רק שיטת ההרדמה שלנו מתחילה להיות בעייתית לגב שלי.
    נו, בנימה אופטימית זו - שאלה יהיו הצרות שלנו. מאמינה שבנחישות ובעדינות אפשר לשנות הרגלים.

~~ענת~~

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה