היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות יש מצב לפני שניקלטתם כמה ימים לפני המחזור יש לי הפרשות ממש מוזורות ולא זכור לי שיש לי הפרשות כאילו לפני מחזור בדרכ יבש.. מישהי חוותה משו כזה או דומה?
8 תגובות
עמוד 1
הפרשות כהות או בהירות??
בהירות
לא רוצה להפיח בך תקוות שווא אבל ממה שאני יודעת זה שיכול להיות שכרגע נוצר פקק רירי אלו כל ההפרשות הבהירות הם יוצרות פקק בצוואר הרחם כדי למנוע זיהומים ומחלות בתחילת הריון
אלו הפרשות חלבוניות כאלה, בהירות! ( כמו לבן של ביצה) כאלו הפרשות יש לך??
ואי ממש ככה יש לי !!! ובנוסף כאבים בחזה (אבל זה גם יש לי לפני מחזור) אומרים שסימני הריון ומחזור הם אותו דבר זה נכון? כולי תקווה שזה זה בעזרת השם אמן וזה החודש של כולנו!!
הלוואי, אמן!!! מתי את צריכה לקבל??
בתאריך 09/06 עוד יומיים בערך
אז יש מצב שזה פקק רירי... אבל יכול להיות ואני טועה אז קחי מה שכתבתי בעירבון מוגבל... מחזיקה לך אצבעות..