רק רוצה לשתף במחשבות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

אני קוראת קבוע בפורום וזה נותן לי ממש הרבה תמיכה. רק רציתי לפרוק את מה שאני מרגישה. לפני כחצי שנה החלטתי להכנס להריון, הגיל והמצב הכלכלי , הכל היה נכון, אבל הגוף שלי עדיין לא חזר לעצמו עד היום. לדעתי אחת הסיבות היא הלחץ הנפשי המטורף שהיה לי בעבודה ושעות ארוכות בהן עבדתי. לא יכולתי להתמודד והתפטרתי. ועכשיו אני נאלצת לחשוב שאאלץ לדחות שוב את ההריון עד שלא תהייה לי יציבות כלכלית וזה ממש קשה לי. ואם יקח הרבה זמן? ומצד שני, אם אכנס איך אתמודד בלי פרנסה. ממש קשה לי...
3 תגובות
עמוד 1
  • נשמה שלי- לדעתי, אין דבר כזה זמן טוב להריון, תמיד, אבל תמיד, זה זמן טוב להריון!!
    דברים תמיד יסתדרו ויהיו עליות וירידות תהיה תקופה טובה יותר ולפעמים טיפה פחות. אל תשכחי כי זה לא קורה כל כך מהר, לא אצל כולם לפחות..
    אני גם מאמינה שכל תינוק מביא את מזלו!!
    אל תהססי- תתחילי לנסות!!

ומה שכן, אנחנו חיים במדינה שמי שרוצה לעבוד- תמיד יש עבודה!!
    מאחלת לך בהצלחה
  • מסכימה עם שני!
    גם אני ובעלי התלבטנו ממש במחשבה של להפסיק את הגלולות או לא.
    והבנו שאין דבר כזה זמן נכון...אנחנו תמיד נמצא סיבה לזה שזה זמן לא נכון:לא חסכנו מספיק,הלימודים,העבודה וכו. אבל בסופו של דבר הכל סדר עדיפויות בחיים.אני מאמינה שיש מצבים שבאמת באמת לא מאפשרים כלכלית,אתם צריכים לבחון אם אתם באמת במצב כזה-או שאולי זה נובע מלחץ ומפחד שהם די לגיטימים בכל התהליך...
    ובאמת צריך לזכור שלא תמיד זה הולך כלכך מהר!אני למשל הייתי משוכנעת שברגע שאגיד לבעלי ״יאלללה אני מוכנה״ באותו חודש כבר אהיה בהריון!כמה שזה תמים(ומטומטם מצידי חחח) באמת באמת האמנתי שככה זה עובד! בינתיים אנחנו מנסים כבר בחודש הרביעי...אז אני בטוחה שזה יקרה בזמן הנכון לכולנו ;)
    לא משנה מה תחליטו,מקווה שזו תיהיה ההחלטה הכי נכונה עבורכם ומאחלת לך בהצלחה!!!
  • מסכימה עם שני!
    גם אני ובעלי התלבטנו ממש במחשבה של להפסיק את הגלולות או לא.
    והבנו שאין דבר כזה זמן נכון...אנחנו תמיד נמצא סיבה לזה שזה זמן לא נכון:לא חסכנו מספיק,הלימודים,העבודה וכו. אבל בסופו של דבר הכל סדר עדיפויות בחיים.אני מאמינה שיש מצבים שבאמת באמת לא מאפשרים כלכלית,אתם צריכים לבחון אם אתם באמת במצב כזה-או שאולי זה נובע מלחץ ומפחד שהם די לגיטימים בכל התהליך...
    ובאמת צריך לזכור שלא תמיד זה הולך כלכך מהר!אני למשל הייתי משוכנעת שברגע שאגיד לבעלי ״יאלללה אני מוכנה״ באותו חודש כבר אהיה בהריון!כמה שזה תמים(ומטומטם מצידי חחח) באמת באמת האמנתי שככה זה עובד! בינתיים אנחנו מנסים כבר בחודש הרביעי...אז אני בטוחה שזה יקרה בזמן הנכון לכולנו ;)
    לא משנה מה תחליטו,מקווה שזו תיהיה ההחלטה הכי נכונה עבורכם ומאחלת לך בהצלחה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה