היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בשבוע 6 (בול), עוד לא הייתי אצל הרופא לדופק כי זה עוד מוקדם (יש לי תור עוד שבוע וקצת) היום בבוקר קמתי עם הפרשה קצת מוגברת ו"מלוכלכת" חומה כזו בניגוב וקצת בתחתון, כמו לפני מחזור
זה לא היה לי בהריון הקודם... מה עושים? אני בלחץ שזה נופל... כבר התחלתי להתרגל לרעיון...
11 תגובות
עמוד 1
גם לי היה בשבוע שלך הפרשות חומות במשך 4 ימים. ההפרשות היו רק פעם ביום. הלכתי ישר למוקד נשים דחוף, ושם עשו לי אולטרסאונד והכל היה בסדר. הרופאים אומרים שזה מאוד שכיח בהריון במיוחד בשבועות מוקדמים, אבל בשביל השקט הנפשי, אני הייתי הולכת לבדוק. אגב לפעמים כבר רואים עובר ודופק בשבוע שלך, אז תוכלי בכלל להיות רגועה. תעדכני:)))
תות
בעלי בחו"ל, ההורים שלו (שהם הבייביסיטר הזמין) גם בחו"ל אני לא יכולה ללכת למוקד כי אין לי מי שישמור על הקטנה לפני יום ראשון. אוףףףףף
אני עכשיו בשבוע 6 פלוס 5 ועד לפני כמה ימים היו לי הפרשות אבל שווה תמיד לבדוק
כמו שאמרו זה נורא שכיח הפרשות בהיריון. אני מתחילת ההיריון ועד עכשיו עם תחתוניות. שטויות הכל עובר העיקר שהכל יהיה תקין אבל בשביל השקט הנפשי תלכי להבדק
אוףףףףףףףף הדימום מתגבר... הופך לורוד... אני לבד בבית, היום שישי ורק בראשון אוכל להיבדק בעלי בחו"ל ובא לי לבכות
אל תבכי, המון הריונות מתחילים עם דימומים. שמעתי על מלא נשים שחשבו שזה מחזור ובסוף זו הייתה השתרשות. תהי אופטימית חמודה.
תעדכני
זה נגמר. יש לי דימום של מחזור, כבד וקצת גושי (סליחה על התיאור...) הייתי בהריון שבועיים התרגשתי שמחתי ונגמר מהר מדי
מצטערת לשמוע קבלי חיבוק ענקי
מצטערת כל כך אבל לכי למוקד לבדיקה חברה שלי דיממה חצי הריון
זה עדין לא אומר כלום! קחי איתך את הילדה וגשי להבדק! אני רואה מלא נשים מביאות את הילדים שלהן. בכל מקרה את חייבת לראות רופא! לאחותי היה דימום מסיבי בהריון הראשון שלה והיא ילדה תינוקת בריאה! אבל מה שכן אמרו לה לשכב ולא לעשות כלום בבית! חוץ מזה אולי את צריכה תמיכה, כשלי היה דימום נתנו לי כדורי תמיכה לנרתיק (פרוגסטרון) ותוך יום הדימום פסק. תעדכני ובהצלחה!!!