היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, אני בשבוע 7+2, ביום ראשון הייתי בבדיקה ונצפה עובר ודופק... בשבועיים האחרונים הייתי עם בחילות איומות רוב היום, אתמול הן עברו בצהריים והיום בינתיים אני לא מרגישה בכלל. זה מלחיץ אותי ולא ברור לי מה לעשות עם זה, אם אנסה לקבוע תור לרופאה שלי זה יכול להיות לעוד שבועיים גם. אני יודעת שזה לא מעיד על תקינות וכו', אבל גם שלא אהיה רגועה עד שאבדוק. אני במכבי, מישהי נתקלה במצב הזה ויודעת מה הדרך הכי מהירה לבדיקת US?
תודה... שני
11 תגובות
עמוד 1
היי אני במכבי, כבר הייתי 686543 פעמים במוקד כי אני אדם מאוד לחוץ. יש מוקד בתל אביב אם את מהמרכז. אם לא תשאלי בטלפון *3555 איפה יש מוקד נשים שיעשו לך אולטרסאונד שם, בתל אביב זה פתוח עד 22:00. ביום חול זה בחינם וביום שישי זה 80 משהו. אני כל כאב הכי שלא נראה לי אני הולכת לשם, אומרת שיש לי כאבים חזקים ודקירות, יש שם אחות שבודקת לך לחץ דם וחום. ונותנים לך סטיק כזה לבדוק שאין לך דלקת בשתן ואחרי זה נכנסים לגניקולוג שעושה אולטרסאונד ומוציא לך תמונה. הכל שווה את השקט הנפשי! בהצלחה :)
תות
תודה רבה!! אז התקשרתי ומסתבר שאין מוקד נשים בצפון. ממש מעצבן זה לא שחיפה קטנה במיוחד. דיברתי עם אחות אבל ברור שזה לא מרגיע... אולי אחהצ אלך למוקד הרגיל ואראה משם למרות שאין שם רופא נשים.... טוב לדעת שלא רק אני לחוצה. תודה שוב שני
את לא הלחוצה היחידה! אני מלכת הלחוצות!! ואני מזבירה לרופאים שאני אגיע גם מליון פעם רק כדי לבדוק דופק שהכל תקין! הכל בשביל שבסוף אחבק תינוקי:))) שיהיה לשתינו בהצלחה
תות
ובאמת שזה לא בסדר שאין!! תשאלי אם את צריכה דחוף לראות רופא שיעשה אולטרסאונד מה אז עושים??
תות
רגע, לא הבנתי את בלחץ כי אין לך בחילות? התברכת! זה לא דבר רע שאין בחילות - זה דבר נהדר!
בדיוק את צריכה לשמוח שאין לך בחילות, כל הנשים היו רוצות שלא יהיו להן בחילות, אומרים תודה ושותקים
היי לכולן, תודה על התמיכה!
ממה שאני מבינה בצפון הדרך היחידה לקבל US בסופשבוע זה ללכת למוקד הרגיל ובמידת הצורך הרופא משפחה שם יפנה למיון. לא יודעת כמה זה קל ומקווה גם לא לגלות, שלא נדע... מעצבן כי עצם זה שכל כך דרמטי לעשות את הבדיקה הופך את זה למלחיץ יותר, מאשר אם זה פשוט היה נגיש יחסית כמו שאת מתארת.
אני יודעת שזה מוזר שאני מתלוננת, הן פשוט הפסיקו (למרות שבינתיים אולי חזרו, אני עדיין לא בטוחה אם אני מדמיינת את זה) - ולכן זה מלחיץ אותי. בגלל שאני יודעת שזה נשמע משוגע והרופאה שלי קצת קשוחה אני גם מתפדחת ללכת אליה עם כזאת תלונה....
שני
מגיע לך להיות שקטה !!!!! תגידי שיש לך גם כאבי בטן, עם זה הם לא מתעסקים ושולחים ישר לus. אם תגידי שהבחילןת נעלמו סביר להניח שאולי ישלחו אותך הביתה וינסו להרגיע שזה קורה וזה בסדר.
תות
אני מאוד מבינה אותך!. גם אני בתחילת ההריון הייתי נלחצת אם בטעות היה יום שלא הייתי סמרטוט כי לא היה לי ברור מה שלום העובר. כנראה שהכל בסדר ופשוט בורכת בכמה ימי מנוחה
היי בנות, תודה על כל העצות הטובות והתמיכה!!! אז הייתי במוקד ומתברר שבכלל יש חשד לדלקת בדרכי השתן, אדע רק עוד יומיים בוודאות. שיגעתי את הרופאה והיא נתנה לי הפניה למיון, אז הלכתי ויש דופק והוא גדל מאז יום ראשון והכל בסדר... אז עכשיו נרגעתי עד הפעם הבאה, למרות שאני כן רוצה להיות רגועה יותר ולא לרוץ למוקד כל סופש... זה ממש לא בריא לעובר בעיקר. מעניין אם הבחילות נעלמו כל כך מוקדם או שזו רק הפוגה, אני מרגישה לא מדהים באופן כללי אבל לא נוראי כמו בשבועיים האחרונים. תודה, אתן מקסימות ממש. שני