היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז היום היינו במוצצים ועשינו את הקניה לבייבי ! היה ממש כיף וזה גרם לי להתחיל להתרגש עוד יותר ולהבין כמה הלידה קרבה!
16 תגובות
עמוד 1
איזה כייף לשמוע. באמת הקנייה זה הדבר הכייפי.
שיהיה לך בהצלחה מאמי בעיתו ובזמנו על דרך הטבע ובקלות.
תודה מתוקה! שבת שלום!!
אני הייתי השבוע בירכא גם בשביל קניות ראשונות ... אני מתכוונת לעשות השלמה במוצצים, הבנתי שזו החנות עם המחירים הכי שפויים - אז את יכולה להרגיש בנוח :)
תתחדשי!!! יואו איך בא לי כבר..
איזה מרגש,זה הדבר הכי כיףף שיששש בהיריון - הקניות
תודה רבה בננות!! רחלי אני רואה שאני ואת קרובות בתל"מ .עשית כבראת כל הקניות?? זה באמת אחד הדברים הכייפים לתקופה הקשה שלקראת הסוף! ויקי איזה שבוע את .? ליהוש לא ידעתי, אם את אומרת שזה סביר אז מעדיפה לא לדעת מה קורה בכל שאר החנוית מחירים מטורפים!
חחח כן אנה את חברתי לתל"מ היום היינו בד"ר בייבי ובשילב וראינו הצעות מחיר. שבוע הבא נמשיך למוצצים והטוב מביניהם ינצח!! חחחחח אני מחכה כבר לקנות הכל - שבוע הבא אנחנו חייבים לסגור כבר. זה הולך ומתקרב
כן חייב כבר!! כי זה נהיה יותר ויותר קשה. נראה לי מה שבטוח שמבין שלושלתם שילב לא ינצח זה בטוח הם יקרים מאוד. חוץ מעגלה שקניתי בשילב לא קונה שם כלום.
כן ת'אמת הם נורא יקרים. ראיתי שלוש עגלות שם שנורא אהבתי.. אהבתי את הקוויני מוד אבל אני לא אלך עלייה בסוף. היא כל כך כבדה אפילו בעלי לא הצליח להרים אותה.. ואת האינגליזינה טרילוגי שממש ממש אהבנו. נראה לי בסוף נלך עלייה
הטרילוג'י מושלמת!!(וזה לא רק בגלל שאני קניתי אותה חח)
איזה כיף!!!! אנה תתחדשו זה בהחלט הדבר הכי כיפי בשלבים האלה בהריון, אנחנו בדיוק מארגנים את החדר של פיצית וזה כלכך כיף! בא לי כבר שהיא תגיעעעע
תודהה!! איזה כיף לך שאת יכולה לארגן את החדר בעלי לא מרשה להביא דברים מראש הבית, וגם הילד יהיה איתנו בחדר בהתחלה ובספטמבר אנחנו עוברים דירה אז גם אין טעים כל כך לארגן, מה שכן יש לי רצון להביא דברים הבית יותר קרוב ללידה לסדר הכל כמו שאני רוצה שיהיה מוכן. אבל לצערי זה לא יקרה .. נצטרך להתפשר אני אישית לא מאמינה בכל העין רע וזה שלא מביאים דברים מראש אבל מה נעשה אני לא לבד. את מביאה דברים מראש או שהתכוונת בלארגן זה צבע וכאלה?
הבאנו את כל הקניות הביתה.. גם שנינו לא מאמינים באמונות תפלות וגם אין לנו עזרה מאף אחד אז אין מי שיעזור אחרי הלידה. מעשית, נראה לי יותר הגיוני שבעלי יהיה איתנו אחרי הלידה או שינוח קצת בעצמו ולא יתרוצץ להביא הכל ולסדר ולכבס הכל לבד. אני מתה עליו אבל הוא בחיים לא יסדר כמו שאני באמת רוצה חח. החדר שלה כבר צבוע.. היום עשינו פינישים אחרונים, מדבקות קיר ועוד קישוטים מתוקים. הכל כבר אחרי כביסות.. רק מחכה שתגיע
מסכימה איתך לגמרי , עדיף שהבעל ינוח או שיבלה איתכם את הזמן הפנוי מאשר יתרוצץ אבל ניסיתי כבר לדבר עם בעלי ולא עזר. טוב לפחות שאצלי יש מי שיעזור לו אמא שלי . כמובן נכבס דברים לפני נכין ורק נביא את השקיות אלינו. והרהיטים ישר מהחנות . שיהיה המון בהצלחה והרבה הנאה מהרגעים האחרונים של ההכנות לקראת בואה של הנסיכה!! והכי חשוב לידה קלה !!!
אני שבוע 26... ככה שיש עוד זמן אבל זה נשמע כל כך כיף כל ההכנות, אני מקנאה בכן בנות!!
נו סבבה את כבר יכולה להתחיל! ככל שבהריון מתקדם זה יותר קשה אז כמה שיותר מוקדם תעשי את זה זה יותר טוב!! יאללה עוד מעט יגיע הרגע גם אצלך