היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, יש עוד 3 חודשים שלמים עד הלידה, אבל אני כל כך מתרגשת שאני לא יכולה להפסיק להתעסק בזה אני מאוד רוצה לעשות צילומי ניו בורן, רציתי לדעת אם מישהי עשתה? יש המלצות? כמה עלה? ובכלל איך היתה החוויה...?
4 תגובות
עמוד 1
מצטרפת לשאלתך!! אני גם רוצה לעשות ניובורן+ משפחה. יש מישהו שעושה את זה במחיר סביר ? ויקי את עושה גם צילומי הריון?? אני ממש מתלבטת אם להשקיע בזה בכלל או שלבקש איזה חבר טוב שיש לו מצלמה מקצועית וללכת לים וכאלה לעשות כמה תמונות חמודות למזכרת.
אנה, קראת את מחשבותיי! חח התלבטתי ארוכות, אני נורא אוהבת מזכרות מהסוג הזה... אבל החלטתי משיקולים כלכליים בעיקר שיותר כדאי להשקיע בצילומי ניו-בורן, כי זה משהו באמת מיוחד ובלתי נשכח, ובמקום צילומי היריון פשוט לקחת חברה טוב שיש לה מצלמה איכותית ולהצטלם בחינם :)
לגבי ניו בורן- רשמתי לי כמה טלפונים שמצאתי משיטוטים באינטרנט היום... אני אעשה בירורים מחר- אעביר המלצות!
סבבה תעדכני אותי לגבי מחירים וכאלה! לגבי צילומי הריון באמת זה יפה חוויה מזכרת אבל גם אני משיקולים כלכלים החלטתי ללכת על ניו בורן!
את הצילומים האלו עושים בין שבועיים לחודש לאחר הלידה. לדעתי זה אחד הדברים האחרונים שאתן תחשבו עליו אחרי הלידה. וגם אחד הדברים המיותרים להוציא עליו כסף, עם כל הקניות שיש לעשות לפני ואחרי הלידה לתינוק. החלמה מלידה אורכת מינימום שבועיים, מי חושב בכלל לצאת מהבית לפני כן. וזה יראה לכן מסוכן מדי לצאת עם התינוק לפני שיש לו חודש...
לדעתי עדיך להמתין לגיל חצי שנה עד שנה ואז לעשות צילומי משפחה.