-
לדעתי האישית זה ממש מיותר!!! כמובן אני לא יודעת מה היכולות שלך, אבל תחשבי כמה הוצאות עוד יהיו לכם. יש דברים הרבה יותר חשובים שעדיף להשקיע בהם שזה עגלה נוחה שתתאים לך , מזרן וכאלה. אז תחשבי טוב טוב. יש הרבה רהיטים מאוד יפים גם עד אלפיים שקל . אני אתמול הזמני רהיטים במוצצים שלדעתי מאוד הולמים בצבע בז חום ממש בהיר כזה במחיר שפוי של 2000 שקל . תחפשי עוד קצת אולי תמצאי מה שאת אוהבת במחיר שפוי. בסופו של דבר לא איכפת לילד שלך באיזה מיטה הוא ישן ועל איזה שידה תחטילי אותו. בהצלחה בבחירה!!!
-
היי פילי,
אני מסכימה עם אנה!
למרות שאני גם מאוד מבינה אותך, הרבה פעמים קורה לי בחיים בכלל שאני רואה משהו- כמובן המשהו הכי יקר שאפשר לדמיין- וזהו, אחריו אני לא יכולה להסתכלת על שומדבר אחר, ורוצה רק אותו... בעלי משתגע ממני חחחח אומר שהלוואי ולא הייתי עושה סקר שוק בכלל..
אבל זה הרגל רע מאוד, ובטח בסיטואציה הנוכחית, שאני מניחה שגם לך יש מלא הוצאות (ויש עוד הרבה כאלו שיבואו בהפתעה שלא חשבנו עליהן בכלל..)...
צריך למצוא משהו במחיר שפוי, ותחשבי שגם כשתעצבי את חדר התינוק, תשימי מצעים יפים, תוסיפי בובות פרווה. מובייל וכו'... הכל ייראה אחרת!
-
בהתחלה גם אנחנו חשבנו ללכת על חדר שינה שכולל שידת החתלה
אבל יש כל כך הרבה הוצאות ואחרי כל מיני התייעצויות עם אנשים עם ניסיון
החלטנו לוותר על שידת החתלה כי זה נראה לי הדבר הכי הכי מיותר שאפשר לבזבז עליו..
אפשר לחתל על המיטה לא צריך בשביל זה שידת החתלה,אם כבר משקיעים זה על מיטה ומזרן טוב..
6,000 זה מאוד מאוד יקר - תוכלי להשקיע במיטה+מזרן טוב לילד במחיר טוב של 2,000 שקל ולשמורר את שאר הכסף לדברים שבאמת חשובים..
תחשבי על זה.. שיהיה בהצלחה!
-
רחלי את לא מבינה כמה שאת טועה!
אחרי הלידה הייתי אצל ההורים שלי למשך חודש ושם אין שידת החתלה אז חיתלתי על המיטה שלי עם משטח החתלה והכל.
חשבתי שזה נוח ואיזה חבל שבזבזתי כסף על שידת החתלה.
ואז חזרנו הביתה ופתאום הבנתי את הנוחות של הדבר! את לא מתכופפת, הילד שוכב על השידה בגובה מושלם, הבגדים החיתולים וכל מה שהוא צריך נמצא בשלוף במגירות. זו אחת ההוצאות היותר משתלמות!
ובנוגע למחיר - חדר שינה לתינוק (מיטה מזרן שידת החתלה) אין סיבה שיעלה לך מעל 2000. מיטה ושידה בסביבות ה 1500 ₪ ועוד מזרן ב 450 ₪
והשבוע מישהי בפורום אמרה שמצאה מזרן מעולה אורטופדי ב 160 ₪.
חבל על הכסף, זה משמש במקסימום לשנתיים.
-
אני שמעתי מחברות וגם זוכרת מאחותי שלחתל על שידה ועל מיטה זה שמיים וארץ. על המיטה זה להתכופף, זה כל פעם "לפתוח עמדה" וזה פחות נוח.
כמובן שבשידת החתלה יש המון מקום אחסון, לפחות לזמן הראשון הבגדים והדברים הקטנים הולכים לשם.
אנחנו קנינו במבצע במוצצים חדר של משכל, השידה ענקית רוחב 120 וגם גבוהה (בעלי 180 ולא יצטרך להתכופף) ועלה 1700. לדעתי זה כן שווה את ההשקעה אבל אהיה יותר חכמה עוד חודש וקצת
-
לפי דעתי זה ממש ממש מוגזם!
אני קניתי חדר מהמם ב1200 כולל הרכבה והובלה.
ומזרון אורטופדי ב190
אין שום סיבה להשתגע, יש מלא מלא הוצאות גם ככה..
בהצלחה!!
-
בילד הראשון הייתה לי שידת החתלה שימשה אותי תקופה קצרה, תפסה מקום בחדר.כשהגיעה ילדה שנייה ויתרתי בכייף על השידה לטובת פינת משחקים.בילד השלישי מחתלת על המיטה,מסתדרת לגמרי.בכל מקרה בגיל חצי שנה ואף לפני רוב התינוקות פעילים מאוד,מתהפכים תוך שנייה, נעמדים על ברכיים, זוחלים תוך כדי החתלה, הרבה יותר בטיחותי להחליף על המיטה. ממליצה להשקיע בארון ואם כבר קונים שידה אז משהו פשוט וקטן ושלא יתפוס מקום ובטח לא להשקיע אלפי שקלים.