דופק ונשימה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    רציתי לשאול, אני בת 29, שבוע 34+1, לוקחת יוטירוקס 5 פעמים בשבוע (סה"כ 250 מק"ג לשבוע) ומאוזנת. באופן נורמלי כל ההריון וגם לפני ההריון הדופק הרגיל שלי במנוחה נע בין 56-60 (אני גם הייתי פעילה ספורטיבית 11 שנה טרם ההריון עד חודש רביעי). בשבוע האחרון אני מרגישה לעתים שקשה יותר לנשום, לפעמים אני צריכה לקחת נשימה עמוקה כדי להכניס אוויר, ולפעמים בעיקר בשעות הבוקר (10:00-11:00) אני מרגישה שהדופק שלי מהיר יותר מהרגיל ומגיע גם לאזור ה80 במנוחה ואחרי שעה שעתיים אני כנראה לא שמה לב זה נראה לי חוזר לרגיל. (למרות שאתמול נראה לי שגם עלה קצת אחה"צ). האם התופעה נורמלית? האם צריך לעשות משהו בקשר לזה וכדאי יותר לנוח?

בברכה ותודה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

ייתכן כי אלו תופעות הקשורות להריון
    אבל את צריכה להבדק על ידי רופא, איני יכול לדעת האם זה תקין/נורמלי דרך האינטרנט

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה