לעוד מישהי זה קרה?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    רציתי לדעת האם לעוד מישהי זה קרה:
    יש לי ילדה בת שנתיים והחלטנו לנסות שוב. אחרי יותר משנה של נסיונות בעלי נשלח לבדיקת זרע שיצאה ממש לא טובה. בפורום של הרופאים נאמר לי שנצטרך לעבור טיפולי פוריות.
    האם יש כאן עוד מישהי עם ילד אחד שנכנסה להריון באופן ספונטני ובשני צריכה לעבור טיפולים?
    אני קולטת ולא קולטת את מה שאנחנו צריכים לעבור... זה נשמע לי הזוי.. המוח לא קולט את זה.
6 תגובות
עמוד 1
  • היי, אומנם זה לא קרה לי אבל אני רוצה לעודד אותך הכל לא כזה נורא, זה לא פשוט והליך לא קלן, אבל אל כזה נורא בסוף יש המון הצלחות... אני מאחלת לך המון בהצלחה ותאמיני שגם אם הבדיקה של בעלך ממש לא טובה עדיין יש סיכוי לקליטה טבעית
  • לי זה קרה ילד ראשון תוך שניה הריון משעמם ומדהים..עכשיו ivf עקב חסימת חצוצורות ...אכן הזוי לגמרי!!!
  • תראי, כפי שכתבתי לך איכות הזרע משתנה כל הזמן. בלי קשר ממחיצה ללכת לאורולג גברים המתמחה בפריון. אותנו הפנו למישהו בחולון. אולי זו בעיה מכנית פיזית שגורמת לזה ואז הטיפולים ייחסכו מכם.
    אצלי נקלטתי בהריון מדהים מהזרעה רביעיצ. ומאז שלוש שנים כמעט מנסים ולא הולך כולל שתי הפריות. בע"ה הפעם יילך..
    אז זה תלוי בהמון דברים. יקח זמן לעכל קצת ובאמת תראי שהשד לא נורא.
    אבל המלצה חמה ממני- אורולוג גברים. אצלם דברים יותר פשוטים לבדיקה וטיפול...
    בהצלחה!!!
  • תודה- אלה1976

ltalush- ממש הזוי!!!
    קרן אור1- בעלי משתף פעולה מדהים, אבל אני לא רוצה להלחיץ אותו. אני אוהבת לבוא אליו מוכנה עם הסברים בכדי שימשיך לשתף פעולה. אז לפני שנפנה לאורולוג, מה את חושבת שהוא יגיד לנו? מה הוא יבקש ממנו לבדוק?
  • למה להלחיץ? הבדיקות שלנו פולשניות ולר נעימות שלהם לא. אורולוג יבדוק אם יש למשל וריציקולה שמשפיעה על פירת הזרע ואז ניתן לפתור את זה במקום לעשות טיפולים. גברים גם יכולים לעשות בבדיקת דם פרופיל הורמונלי כמו שלנו. אז למה לא?..תתיעצי עם רופא הפריון שלך כי צריך הפניה
    בהצלחה..
  • הבנתי, תודה רבה!!
    ביום שלישי יש לנו תור לרופא, נראה מה הוא יגיד לנו.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה