בנות עזרה דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות מחזור אחרון שלי בתאריך 09/05 עכשיו בשירותים בניגוב הפרשות לבנות כאילו עם שני נקודות דם מזה יכול להיות מחר זה התאריך שאני אמורה לקבל יש לי כאבי חזה ומעט לחצים בבטן התחתונה שבאים והולכים מה אומרות ??
8 תגובות
עמוד 1
  • בובה, הלחצים והכאבים- בטוח מלחץ!!
    דם בניגוב יכול להשתמע לשני פנים, גם דימום של מחזור שממשמש ובא וגם יכול להעיד על דימום השתרשות.

את מכירה את הגוף שלך יותר טוב מכל אדם אחר!!
    רק הזמן יגיד.. תמתיני יד מחר אם לא תקבלי תעשי בדיקה ביום שלישי עם שתן ראשון של בוקר

בהצלחה, מחזיקה לך אצבעות...
  • דימום השתרשות מגיע לפני שאני אמורה לקבל מחזור לא? כי כי היום אני בתאריך שאני אמורה לקבל ויש לי מין דימום ורד רד כזה גם בניגוב בדרכ שב אלי מחזור הדם ממש מוזר עם זה יתחזק אז זה מחזור עם זה יפסק אז יש מצב להשתרשות אמן!!
  • אז זהו גם החודש חשבתי להיות מופתעת אבל המחזור נתן לי כפה רצינית!!
    ממש מדכא 7 חודשים מנסה להיכנס להריון .. עד מתי !?!? עצבות לא נורמלית...
  • אחותי, מבינה אותך אבל לחץ ודיכאונות לא יעזרו לך בובה!!
    נסי להירגע!!
    בקשר לפוסט הקודם שלך- תלכי לרופא שלך ותגידי לו שרת מנסה כבר עותר משנה להיכנס להריון.
    אני לא לקחתי גלולות אז הרופא נשים שלי לא ידע מתי באמת אני מנסה
    גם לא שתיתי חומצה פולית לפני ההריון הראשון ( שנגמר בטרם עת)
    אבל אחרי 4 חודשים של נשואים וניסיונות הלכתי אליו, הוא עשה לי ולבעלי בדיקות שגרתיות שיצאו בסדר, ואז הביא לי איקקלומין, והקלטתי על החודש הראשון.
    אולי תבקשי הורמונים?? היום נותנים סרופן במקום האיקקלומין, כי הורידו אותו מהמדפים..

איך הביוץ שלך ומתי,? את מצליחה לזהות? ניסית להיקלט בעזרת מעקב זקיקים??
  • אז זהו שבחודש שהתחתנתי אמרתי לרופא שלי שהתחלתי רק לנסות עכשיו זה הטעות שלי !!
    אני כבר שאלתי אותה עם אפשר לעשות מעקב זקיקים היא אמרב לי לא תקיימי יחסים פעם בשלושה ימים ואת תהי בהריון אל תדאגי כל הזמן אומרת לי ככה
    אבל הפעם אני מתכוונת להגיע אליה ולא לוותר אני דורשת ממנה שתיתן לי לפחות בדיקות דם לפרופיל הורמונלי ומעקב זקיקים
    המחזור שלי ב3 חודשים האחרונים כל 31 יום בערך אז הביוץ נופל יחסית מאוחר זיהיתי כמה פעמים באמצעות מקלוני ביוץ קיימתי יחסים וזה לא תפס...
    בטוח במאה אחוז שיש משהו לא תקין זה לא הגיוני שלא נקלטת אוף!!!!!!!

רגע ואת נקלטת כבר להריון באמצעות איקקלומין מזה בכלל למה זה גורם בעצם?
  • אולי תלכי לרופא נשים אחר ותגידי לו שאתם מנסים כבר יותר משנה.?
    הרופא שלי הביא לי בדיקות בלי בעיה בכלל אחרי 7 חודשיים
  • האיקקלומין מחזק את הביוץ.
    נשמה שלי, תתעקשי על מעקב זקיקים, אני אגיד לך מה קורה: לכל רופא יש מספר מוקצב של מטופלים שהוא יכול לשלוח לבדיקות מסויימות ,
    והיא לא רוצה ״לבזבז״ בדיקה עלייך ועוד לא עברה שנה...
    היא תנסה לדחות אותך- לא לוותר!!
    לפעמים צריך לעדות שרירים בשביל לקבל מה שרוצים.

אמי ישבתי לרופא שלי על הכיסא ואמרתי לו שאני רוצה כדורים ומעקב וקיבלתי!!
    אחרי כמה ויכוחים, הוא לא מיהר לתת לי מה שרציתי... אבל בסוף נתן!!

הכי חשוב שבסוף- תיכנסי לתהליך רגועה וחשוב שתשמרי על קור רוח במהלך החודש, תאמצי לך תחביב תראי סדרות בטלוויזיה אבל תתני לראש שלך לנוח!! אני לא מדברת כבר על הגוף והמנוחה הפיזית...

מאחלת לך בהצלחה באמת מכל הלב!
  • Shani101 את מקסימה תודה רבה רבה על העידוד זה ממש עוזר
    אני הולכת לאמץ כל מילה שכתבת ובעזרת השם יהיה בשורות טובות :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה