חדשה פה ויש לי התלבטות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ברוכות כל הנמצאות :)
    אנחנו מנסים כמה חודשים להיכנס להריון
    פעם אחרונה זיהיתי את הביוץ ביום שבת לפני שבועיים ועדיין לא קיבלתי
    יש לי כאבי מחזור באים והולכים, קצת חולשה, ואני מרגישה מבולבלת,
    מוקדם מדי לבדוק בבדיקה ביתית? ממש לא בא לי להתאכזב שוב כי כבר קרה שהיו לי סימנים ובסוף קיבלתי
    אשמח לשמוע איך ומתי גיליתן שאתן בהריון ומה היו הסימנים,
    ובכלל אשמח לקצת עידוד, אני מרגישה שאני קצת משתגעתתתתת

יום נפלא לכולכן
10 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה
  • היי
    לי התחיל דימום עדין כ 4 ימים לפני קבלת המחזור
    ואז נפסק ולא קבלתי מחזור רק כאבי מחזור
    אז יום אחרי האיחור קניתי בדיקה והתשובה היתה קו עדין של כן:)
    יומים אחרי האיחור עשיתי בדיקת דם והבטא היתה 700

בהצלחההה
  • המחזור שלי אף פעם לא היה סדיר
    כך שלא ידעתי אם זה היריון או מחזור שצריך להגיע
    היו לי כאבי מחזור מטורפים ובנוסף כאבים חדים בבטן התחתונה
    עשיתי כל יום בדיקה ביתית וכל הבדיקות שעשיתי יצאו שליליות
    אחרי שבוע עשיתי שוב והיו 2 פסים
    כשהלכתי לאמת את ההיריון ע״י בדיקת דם הבטא כבר הייתה מעל 2500
    וכבר הייתי שבוע 5 בערך

שיהיה המון בהצלחה!
  • אצלי המחזור היה כמו שעון כל 28 ימים גם בלי גלולות כך שיום למחרת האיחור עשיתי בדיקה וראיתי 2 פסים.
    אני בכלל לא זוכרת שהרגשתי כמו שמרגישים לפני קבלת מחזור או שהרגשתי משהו שונה.
    אני תמיד אומרת - תמתיני ליומיים איחור ואז תעשי בדיקה ביתית. אם יוצא שלילי תמיתיני עוד 3 ימים ואז תעשי שוב בדיקה.

• תודה לכל העונות
    המחזור אצלי לא סדיר אז אין לי מושג ממתי לספור את האיחור,
    אני מרגישה שכל רגע אני צריכה לקבל ויש גם מלא הפרשות (סליחה )
    רוצה החודש
  • אצלי המחזור היה ממש לא סדיר, אז לא הייתי בטוחה מתי אמורה לקבל, היו לי כאבים ממש של מחזור, והייתי בטוחה ממש שאני הולכת לקבל, חוץ מזה היו לי כאבים מוזרים שלא ידעתי מה קורה איתי. עשיתי בדיקה ויצא שלילי ואחרי יומיים הלכתי למוקד כדי להבין מה קורה איתי ושם עשו לי גם בדיקה פשוטה של שתן ופתאום היה חיובי.

בעזרת השם שיהיה לכם החודש כמו שאת רוצה ! אמן !!
  • אצלי כמו אצלך המחזור לא היה סדיר.
    לקח לנו המון זמן עד שהבנו שלא נצליח להכנס להריון....
    ואז גיליתי שיש לי שחלות פוליצסטיות (אחרי שבאחד המחזורים כאב לי תופת עד כדי כך שהגעתי למיון ובמיון גילו ציסטה ענקית 4 ס״מ) אח״כ פניתי למומחה שזיהה את הסיטואציה כשחלות פוליצסטיות הוא ביקש ממני ליטול הורמונים (איקאקולמין) שסידרו לי את הביוץ ועל הדרך גם את המחזור. אחרי חודשיים עם הורמונים הייתי בהריון (אחרי שניסינו שנה שלמה) זהיתי כי פשוט התחלתי להקיא את נשמתי ואחרי שהקאתי את נשמתי עשיתי בדיקת הריון והיה פס חלש חלש. שבוע אח״כ בדקנו ביטא היא כבר הייתה 2000. אם המחזורים שלך לא סדירים ממליצה לך לוודא שאין בעיה מאחורי זה.
  • זה מריח הריון..
    יש עדכון?

בדיקות דם - הכי אמין

מאחלת לך גם החודש
  • יש היום בדיקות ביתיות המזהות היריון עד 5 ימים לפני האיחור. אז למה להיות בספק???
    אני בהיריון האחרון השתמשתי בבדיקה המזהה 5 ימים לפני האיחור, והייתי בדיוק 5 ימים לפני האיחור ויצאו 2 פסים..
    בהצלחה
  • העדכון הוא שלצערי קיבלתי גם החודש,
    אני מזהה את יום הביוץ באמצעות הערכה ואנחנו מקיימים יחסים סביב היום הזה אבל זה עדיין לא תפס.
    מנסים כבר שלושה חודשים, האם זה אומר שיש בעיה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה