כמה זמן לקחה לכן סקירת מערכות מוקדמת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אחרי סקירת מערכות מוקדמת, הלכתי לקופ"ח והתאכזבתי מהזמן שהבדיקה לקחה.
    קראתי לפני כן שהבדיקה אורכת בערך 30-40 דק', אבל שנכנסנו, הרופא התחיל לבדוק, תיקתק את כל הדברים, בדק, מדד, הסתכל ותוך 10 דק' כבר הייתי בחוץ.
    כששאלנו בסוף איך זה נגמר כל כך מהר הוא אמר שזה היה אפילו ארוך והוא בדק כל דבר כמה פעמים.

אני יודעת שהבדיקה זה לא רק זמן ותלויה במקצועיות של הרופא, התנוחה של העובר וכו'... אבל עדיין היינו מאוכזבים, אולי כן היה שווה לעשות את הבדיקה באופן פרטי.

חשוב לציין שמדובר ברופא שנחשב טוב, פרופ' צבי אפלמן שהרופא הפרטי שלי המליץ לנו עליו לבדיקה.

כמה זמן לקחה הבדיקה שלכן?
4 תגובות
עמוד 1
  • גם שלי ארכה בערך 10 דק' ,עשיתי אצל רופא פרטי. כנראה שזה הזמן הנדרש כשהכל תקין.
  • שלנו לקחה בערך רבע שעה עשיתי דרך הקופה
    לגיטימי שתתאכזבי זו הבדיקה הכי מרגשת שיש
    שסוף סוף רואים את כל האיברים של העובר
    ואחרי שקראת שהיא אורכת 30-40 זה נגמר לך פתאום מהר
    תדעי לך שלרוב זה אף פעם לא כמו שזה כתוב
    אבל אם הכל תקין אז תשמחי אני יצאתי משם בוכה אחרי ממצאים לא תקינים
    שב״ה נעלמו אבל עצה ממני קחי נשימה ותמתיני עד הבדיקה הבאה - זה שווה את ההמתנה!

בהצלחה והמשך היריון תקין
  • שום בדיקה שעשיתי במהלך ההריון לא ארכה 30-40 דקות.
    חוץ מהעמסת סוכר 100 גרם שאורכת 4 שעות....
    אל תתבאסי. הוא עשה בדיקה מקיפה, זה פשוט לא לוקח הרבה זמן

• תודה.
    נקווה שהכל באמת טוב ותקין.
    עכשיו נחכה לחלבון עוברי ולסקירה המאוחרת.
    מבדיקה לבדיקה, ורק שיהיו בריאים...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה