מנסה להבין את הביוץ...:\אשמח לעזרתכן. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי

לפי המחשבון, הביוץ שלי היה צריך להיות ביום שישי.
    בדקתי החל מיום שני- פס שני חלש,הפרשה צהבהבה מעט צמיגית. בהמשך גם שקוף נמתח אך לא צמיגי.
    שלישי פס חלש הפרשה צהבהבה מעט צמיגית. בהמשך הפס מעט התחזק.
    ברביעי 2 פסים כמט זהים,אין הפרשות.
    בחמישי 2 פסים. אין הפרשות.
    בשישי(יום הביוץ לכאורה)- 2 פסים. בבוקר הפרשות צמיגיות צהובות. לאחר מכן הפרשה מרובה מימית מעט נמתחת ושקופה.בערב 2 פסים.
    ואז בשבת בערב הפס השני היה חלש מהפס ביקורת. הפרשה מוגברת צהבהבה
    בראשון שוב פס חלש מהביקורת. הפרשות שקופות מימיות מעט נמתחות.
    ובשני רק פס אחד.

מנסה להבין מתי התרחש הביוץ?!?
    תודה מראש לעוזרות:)
2 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שבאחד מהימים רביעי, חמישי ושישי התקיים הביוץ, לכן הייתם אמורים לקיים יחסים בכל אחד מהימים.

לפי מה שאני מבינה מבדיקות הביוץ, ברגע יש לך תשובה חיובית- שני פסים כהים או הפס ליד הביקורת כהה יותר- זה אומר שצריך לשכב ברצף של שלושה ימים. באחד מהימים הביוץ מתרחש.

תקראי את העלון שיש בתוך החפיסה.
  • ברגע שיש 2 פסים הביות יתבצע 12-24 שעות הקרובות ולכן צריך לקחים יחסים מאוד סמוך לזמן הבדיקה שלך אבל את צריכה לקיים יחסים גם ביום למחרת
    זה מגדיל את הסיכויים

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה