ביוץ מוקדם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אתמול הייתי אצל רופא הנשים שלי בגלל כאבים בבטן התחתונה שמהם אני סובלת כבר כמה שבועות.הבדיקה הייתה תקינה ומבחינתו לא נמצאה סיבה גניקולוגית לכאבים.
    בלי קשר לכך הרופא אמר לי שהוא רואה כי יש איזשהו תהליך של ביוץ ומממליץ לנסות בימים הקרובים.לצערי בעלי כבר היה בעבודה אז לא הספקנו אתמול :(
    בכל מקרה בדיקת הביוץ שעשיתי אתמול הייתה שלילית! היום עשיתי שוב באותה השעה והיא הייתה חיובית ;-)))) אז כמובן שניסינו היום!!!
    כמה ימים מהיום כדאי עוד לנסות?והאם יכול להיות שאיחרתי את המועד?
    בדיקת הביוץ בחודש שעבר זיהתה ביוץ ביום ה 20 למחזור לעומת היום-שזה רק היום ה 14. האם זה הגיוני בהתחשב בכך שהמחזור שלי לא סדיר?
7 תגובות
עמוד 1
  • כנראה זה טבעי אם המחזור לא סדיר כי להבנתי המחזור תלוי בביוץ כי בדיעבד הביעץ אמור להתרחש 14 ימים לפני המחזור האחרון
  • כן,זה מה שגם אני הבנתי...
    זה משהו ודאי וקבוע אצל כולן? תמיד תמיד 14 יום אחרי יום הביוץ יגיע המחזור?(במידה ואין הריון כמובן...)
  • כן בובה, וודאי!!
    אחרי שהשתחררה ביצית והיא לא מופרית ע״י הזרע לוקח לה 14 יום להשתחרר מהגוף, שזה בעצם המחזור החודשי שלנו.
    בהתחשב בעובדה שהמחזור שלך לא סדיר, כדי שתבדקי ביוץ בעזרת מעקב זקיקים.
    המקלונים הביתיים מזהים ביוץ, אבל גם כשהמלון מראה על תוצאה חיובית, ביוץ יתרחש 12-24 שעות
    וקשה כך לעקוב אחרי הביוץ.. תנסי חודש תראי איך חילך לך.
    באשר ל״ שעורי בית״ שאתם צריכים לעשות- אם בדיקה יצאה חיובית היום, לעשות סקס כל שלושת הימים הקרובים תשתדלי שיהיה בשעות סמוכות ז״א אם ביום א שכבתם בשעה 00:00 אז ביום ב אל תעשו ב 19:00 תשתדלי קרוב יותר לשעה של היום הקודם
    כי אז ספירת הזרע עולה ומתאזנת כל 24 שעות
  • פרסמתי לפני שהספקתי לכתוב לך:
    ב-ה-צ-ל-ח-ה

תעדכני אותי עוד שבועיים בערך.
    מחזיקה לך אצבעות!!
  • תודה מאמי!!!
    כלכך מקווה שיצליח הפעם!!! כמובן שאעדכן :-)
  • מקווה בשבילך.. וגם בשבילי.
    משום מה יש לי הרגשה שהחודש זה יקרה, בעזרת ה׳!!!
  • גם לי יש הרגשה טובה!
    מחזיקה לשתינו אצבעות
    זה משהו מדהים-כל פעם שאני רואה את ה 2 פסים בבדיקת ביוץ המצב רוח שלי משתפר ממש ואני אופטימית יותר מתמיד (;
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה