חששות - צריכה עידוד והרבה רעיונות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז זה מגיע בסוף השבוע הזה ואני פשוט כל כך לחוצה שאני לא מצליחה להפסיק לבכות.
    בעלי נוסע ל-4 ימים לחו"ל לגיבוש מטעם העבודה ואני ממש בהיסטריה.
    הקטנה שלי (בת שנה וחודש) כרגע עם חום של 39 וברונכית אומנם קיבלנו אנטיביוטיקה ואני תקווה שעד יום שישי הכל יחלוף כלא היה אבל בכל זאת בלחץ.
    אין לי עזרה כי יצא שבמקרה גם ההורים שלי בחו"ל.
    אני יודעת שאני חייבת לצאת עם הקטנה לאן שהוא אבל קשה לי לחשוב על רעיונות
    ואני באמת נורא לחוצה. אני מחפשת רעיונות מה לעשות עם הקטנה באיזור פ"ת, עידוד וגם חברה לא תזיק לנו כנראה.
    כל רעיון יתקבל בברכה.
    המון תודה מראש,
    קרן
4 תגובות
עמוד 1
  • דבר ראשון - אל תחששי להיות לבד עם הילדה שלך למשך 4 ימים.
    נכון, זה לא יהיה קל, אבל זו הילדה שלך - יהיה בסדר.
    אני תמיד מספרת שבעלי עובד בעבודה שכל משמרת בה זה 24 שעות - ללא טלפונים - כך שאני רגילה להיות לבד עם הקטנה. זה לא נוראי. לא קל, מעייף מאוד אבל בשביל זה יש את הלילות, והכי חשוב - שורדים את זה :)

אם באזור פ"ת עסקינן, בקניון שרונים (נראה לי שבמתחם של חצי-חינם) יש ג'ימבורי ענקי והמון הפעלות באמצע השבוע לילדים. ההורים שלי לוקחים את האחיינית שלי לשם המון!
    אפשר ללכת לפארק שמול הקניון הגדול, יש שם מתקנים והמון דשא.
    אפשר להיפגש עם חברות שיש או אין להן ילדים.
  • תודה! כתבתי לחברה וביקשתי להפגש איתה. מקווה שיצא לפועל.
    הבעיה העיקרית לי שזה נופל על שישי ושבת. בראשון ושני אני מעריכה שכבר אסתדר כי ממילא יש גן (בהנחה שלא תהיה חולה).
    אבל מה עושים עם שישי ושבת אצלנו בד"כ אנחנו הולכים למשפחה
    והפעם יצא שנשארתי קירחת מכל הכיוונים.

• אני נשארת עם הקטנה בבית בשישי בערב.
    הרי גם ככה היא ישנה לפני שאנחנו מתיישבים לאכול אז מבחינתי יותר טוב בבית.
    בשבת יורדים לגינה הקרובה לבית, או הולכים לשבת אצל חברים בבית.
    אני מוצאת מה לעשות. יש שנת צהרים של שעתיים באמצע היום אז זה נותן פוש. פשוט משחקים הרבה והולכים לטייל בחוץ כשלא חם מדי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה