-
מזדהה ומבינה כל מילה שכתבת!!!
גם סביבי כולם בהריון , כיאילו נקלטו במגע של קסם.
אחותי, שתהיה בריאה- מספרת שלי על הצרה שלה: שהיא לא מצליחה לשמור שלא להיכנס להיריון!!
מבינה?!??? אחותי?? בשר מבשרי??
היא נשואה 8 שנים ועברה הפלה כי היא לא יכולה לגדל עוד ילד, הראשון שלה , נכנסה והיא עם גלולות ואת השלישי היא נכנסה עם קונדומים!!
שמעת על זוג שמשתמש עם קונדום?? והכי הזוי זה שהיא עדיין נכנסה להריון,
ואת השני, חיים שלי, כפרה עליו, היא נקלטה והיא הייתה עם התקן!!
חברה שלי התחתנה שנתיים אחריי ונכנסה להריון אחרי 3 חודשים!!
היום של כולנו יגיע, צריך להתאזר בסבלנות.
-
אויי מתוקה כל כך מבינה אותך !!
רק עכשיו לפני שעה בכיתי בדרך לעבודה והגעתי לעבודה נפוחה מבכי,
גם אנחנו מנסים 8 חודשיים, הרופא שלי כן נתן לי לעשות בדיקות וכולן יצאו תקינות ברוך הש"ם אבל עדין אין הריון ואני משתגעת למה!! אני כל כך רוצה כבר להיות אמא ולעבור את כל תהליך ההריון.. והנה אני כבר מרגישה את המחזור בדרך שוב :(
וגם מסביבי כולן בהריון הנה גיסתי היום בחדר לידה ילד 3.
וכל הבנות שהתחתנו איתי כבר צריכות ללדת עוד מעט.
אין ספק שזה דבר מאוד מתסכל וכואב אני הגעתי למצב שהתרחקתי מחברות כי מאוד קשה לי לדבר על נושא ההריון.
אין לי מה להגיד לך חוץ מבהצלחה ולהשתדל להישאר אופטימית.

-
loli0610 אני מבטיחה לך שהיום שלנו יגיע ובמקום מאוד..מה שחשוב בתהליך הזה זה באמת לא להיות לחוצה למרות שזה מאוד קשה ..
אגב, לאיזה בדיקות ראשונות הפנה אותך הרופא ?
-
ובקרוב מאוד ***
-
אמן!!
הוא שלח אותי לפרופיל הורמונלי, ולבדיקת פרוגסטרון שזה מראה אם היה ביוץ,
את בעלי לבדיקת זרע, ואותי הוא גם שלח לעשות צילום רחם אבל עדין לא עשיתי אני מפחדת.
-
היי בנות,
אני הכי מבינה אתכן. גם לי לקח 9 חודשים עד שנכנסתי להריון וחשבתי שזהו, לא אהיה אמא לעולם.
הלכנו לרופא ואמרנו שאנחנו מנסים כבר שנה, אז הוא שלח את בעלי לבדיקת זרע ובאותו חודש נכנסתי להריון. כנראה שהגוף שלי השתחרר באותו חודש, כי חשבתי שאין סיכוי וזה קרה.
loli0610- אין לך מה לפחד מצילום רחם. אני עכשיו מנסה להכנס להריון שני והרופא שלח אותי לצילום רחם. הבדיקה היא בדיוק 2 דקות. את תרגישי לחץ חזק ברחם כמו בזמן מחזור. אני לקחתי אדוויל חצי שעה לפני הבדיקה. אין לך ממה לחשוש. בנוסף, אומרים שאחרי חודשיים- שלושה ממועד הבדיקה הרבה נשים נכנסו להריון, כי זה פותח את החצוצרות.
בהצלחה לכולן!!!!!
-
תעשי צילום רחם זה ממש חשוב
ממה שאני יודעת לפעמים יש בעיה עם החצורורות שהם חסומות ואז זה מונע השתרשות של העובר...
-
שחררי אחותי.
לנו לקח שנה, ובדיקות והכל תקין וכו'... ואחרי הרבה חודשים של אכזבה, ובדיקות ביוץ, ויום כן יום לא החלטתי שאני משחררת.
המתח והלחץ שולחים לגוף הורמונים ואנרגיות חוסמות, תורידי מהלחץ, קבלי כל מחזור בכיף בתחושה שיש לכם עוד חודש ביחד של ירח דבש שאפשר לקפוץ אחד על השני על הספה בספונטניות באמצע היום, תהיי כל הזמן בשמחה ותאמיני שבאמת מה שצריך לקרות- קורה בזמן שלו, תעשו מסיבה מהיום של המקווה, תזדיינו כמו שפנים באהבה, ביום הביוץ תדמייני את החבר'ה שלו שוחים אל החצוצרה ופוגשים שם את הגברת ואיך רק אחד מהם מצליח לכבוש את ליבה ולהפרות אותה.
שחררי. גם אם זה ייקח זמן, זה עובד.
-
ולגבי צילום רחם:
קודם כל עושים פרופיל הורמונאלי ובדיקת זרע, רק אחר כך, במידה והכל תקין, שולחים לצילום רחם וגם אז רק אם יש סיבה שבגללה יכולה להיות חסימה (הפלה בעבר, ניתוחים...). גם הרופא שלי שלח אותי לצילום רחם, ואחרי נסיונות כושלים לקבוע תור כי לא היו תורים במשך חודשיים (מאד מתסכל), הגעתי לפרופסור שעובד עם מישהי שאני מכירה שעושה את הבדיקה שאמר לי שאין שום סיבה שאני אעבור את הבדיקה הזאת כי אין לי סיבה שיהיו לי חסימות. ושרופאים שולחים לעשות את הבדיקה כי הרבה פעמים נשים נקלטות ישר אח"כ להריון, ושזה תוצאה של שימוש ביוד על בסיס שמן שכבר לא משתמשים בו, היום משתמשים ביוד על בסיס מים שלא גורם לדלקות. ב"ה אחרי כמה חודשים נכנסתי להריון. בקיצור תבדקי באמת אם יש צורך בכזו בדיקה אצלך לפני שאת עוברת אותה.
-
ואי את ממש צודקת
אני באמת אבל באמת מנסה לא לחשוב על זה הבעיהשזה חזק ממני אין רגע שזה לא עובר לי במחשבה אני חייבת לשכוח מזה אבל איך עושים את זה!!?
מישהי יכולה לעזור לנטרל את המחשבה על זה ולהנות מדברים שהייתי רגילה אליהם בעבר לפני שהתחלתי לנסות..
Sandman באמת נכנסת להריון אחרי שנה ? זה ממש ממלא אותי בתקווה שבסוף זה יגיע איזה יופי לשמוע ממש מעודד :)
-
זה כל כך מעודד לקרוא את המילים החמות והעידוד בתור אחת שמנסה וגם הגיעה למסקנה שצריך לשחרר ועדיין שואלת את עצמי איך משחררים איך חוזרים לתקופה שלפני שניסיתי שלא חשבתי על זה כל דקה ודקה מתסכל שיש כאלה שנקלטות אחרי חודש חודשיים ואני מחכה בסבלנות כאילו משו פגום...
בעזרת השם נשמע בשורות טובות
-
AMIT24SH אני ממש מזדהה עם המילים שכתבת אני כל כל רוצה שיחזירו אותי אחורה לפני שהתחלנו לחשוב על הריון.. חייבים לחשוב ביחד איך לצאת מהמעגל החזק הזה שעוטף אותנו ואנחנו שבויות כל הזמן במחשבות רק על זה...
-
כןן צריך להמציא לזה כדור ביייבי 555 חייבים!! חחח את תיראי בסוף יהיה טוב אני מדברת איתך וכבר מתחילה להרגיש את הכאבים שהמחזור מגיע לא נורא עוד חודש הלך צריך להיות מחוזקות ותאמיני לי אני שומעת פה כל כך הרבה סיפורים של כאלה שמנסות ומנסות ובסוף זה קורה אז בואי נגיד שאנחנו ממש קרובות!!

-
זה נכון מה שאת אומרת אני בטוחה שזה יקרה ..
אני החודש החלטתי שאני מתעלמת מכל הנושא הזה לא סופרת ימים לא מסתכלת על ביוץ..אני מכירה את הגוף שלי ועם אני יחוש בסימני ביוץ אני אשקיע מאמץ.. ויהנה מכל רגע ולא יחשוב על מה יהיה ואיך יהיה ומה עם לא יהיה חחח בטח את מבינה אותי..
מאחלת לנו קליטה מהירה אמן!!!
-
בדיוק !! הבנת אותי!! יאללה שיהיה בהצלחה ותעשי חיים משגעים

-
הי אני יודעת שעבר זמן אבל רק עכשיו שמתי לב לתגובות כאן.
בייבי ואמית, הלוואי וזה כבר לא רלוונטי, אבל איך משחררים? זה לא קל, אני יכולה להגיד לכם מה לי עזר.
אחרי בערך 8 חודשים, ובדיקות לשנינו והכל תקין, הייתי עם הפניה למרפאת פוריות, והרופא אמר לי- קחי, כשתרצי ללכת, תלכי! התלבטתי קצת והחלטתי לתת לזה עוד 3 חודשים. אחרי 3 חודשים כשזה לא קרה, הבנתי שזה לא נחשב לשחרר, הייתי סופרת ימים לביוץ, ויום כן-יום לא, וסופרת ימים עד המחזור ומתאפקת לא לעשות בדיקה לפני הזמן... ואז החלטתי שאני זורקת הכל הצידה, ונותנת לזה עוד זמן לא מוגבל עד שאני אפנה למרפאת פוריות, ומפסיקה לספור ולתכנן.
במקביל, כשהייתי הולכת לישון, הייתי מדמיינת שזה קורה, ולא נותנת לדמיין תרחישים לא טובים, הייתי מדמיינת את מה שאני רוצה שיקרה, ועם זה הייתי נרדמת. ובעלי כל הזמן אמר לי "אני מאמין שזה יקרה לנו באופן טבעי". וכשהיינו שוכבים בזמן הביוץ הייתי ממש עושה כמו דמיון מודרך מדמיינת את הזרע מגיע לביצית ומנסה לחוש איפה זה נמצא בערך בגוף שלי.
צריך באמת להאמין בזה, שמה שצריך לקרות קרוה בזמן שלו. אני רוצה שהילדים שלי יגיעו לעולם באנרגיות רגועות ונעימות, לא בלחץ. ושמעתי ככ הרבה מקרים, באמת, הרבה! על זוגות שניסו וגם אחרי יותר משנה- נסעו לחופשה, במקרה יצא על הביוץ- ונקלטו! כשלא חושבים על זה כל הזמן, הלחץ יורד, השרירים מרפים, השחלות החצוצרות, הרחם הוא שריר, כולם מרפים ונותנים לדברים לקרות מעצמם.
אני באמת מאמינה בזה. שיהיה בהצלחה, בטוחה שזה יקרה לכן- כך או אחרת, בסוף זה יקרה! סטטיסטית!
-
היי:)
מאוד מאוד מזדהה עם מה שכתבת..
אני נשואה 5 חודשים ולפני חודשיים נקלטתי להריון שלצערי הפסיק להתפחת בשבוע 6 ונפל בשבוע 8..
אני חושבת שהסיבה שנקלטתי היא שפשוט לא האמנתי שאצליח להכנס להריון טבעי
(יש לי שחלות פוליציסטיות..הביוץ שלי לא סדיר בכלל) אז לא הייתי לחוצה בכלל..לא חשבתי על זה יותר מדי..שכבנו..הרמתי רגליים סתם בשביל הקטע ואז זה קרה..
עכשיו בגלל כל מיני ג'וקים בראש אני גם מאוד להוטה להיכנס שוב להריון..
יש לי תור לרופא פוריות בסוף החודש..
מקווה גם שאני אהיה רגועה נפשית וחסומה רגשית לכל הבייבי בום מסביב
ניסית אולי לשנות תזונה? לעשות פעילות גופנית?
-
היי בננות
הפירסום שלי הוא די ישן ומאז לצערי התבשרתי לדעת שלבעלי יש איכות זרע נמוכה
וככל הנראה בגלל זה לא ניקלטתי עד עכשיו להריון ( כמעט שנה של ניסיונות)
אני מתחילה טיפול הזרעה בקרוב...
שיהיה לכולנו בשורות טובות והריון בקרוב מאוד....
-
היי מאיה
בלי קשר למה שציינתי למעלה אכן אני שיניתי הרגלי תזונה ומשתדלת לשמור על דיאטה מכיוון שיש לי עודף משקל וזה גם גורם שיכול להשפיע על הקליטה...
-
טוב עכשיו שהבנתם את הסיבה בטח זה יסתדר ..מקווה כמה שיותר מהר!!
כל עוד הכל בסדר במערכת שלך ויעזרו לחבר'ה שלו להגיע אליה בטח צ'יק צ'ק תהיי בהריון
:))
-
בהצלחה! כהרף עין!
-
אני כל כך מבינה אותך את הרצון שלך להיות אמא
אני ובעלי התחתנו לפני 8 חודשים שבועיים אחרי החתונה גילינו שאנחנו בהריון כל כך שמחתי הגעתי לשבוע 7 הלכתי לעשות בדיקת דופק ולצערי עדין לא היה והרופא אמר לחזור עוד שבוע חזרתי בשבוע 8 ועדין לא היה 3 ימים אחרי הבדיקה הזאת היינו אמורים לטוס לתאילנד לירח דבש דחיתי את הטיסה כי לא הייתי מוכנה לוותר כל כך מהר (אולי היה לי ביוץ מאוחר) חזרתי לרופא בשבוע 9 ולצערי לא היה דופק והייתי צרכה לעבוד הפלה אחרי כמה זמן התגברתי על זה וטסנו לתאילנד מאז ההפלה אני ובעלי ניסינו שוב להכנס להריון ולפני קצת יותר מחודש גיליתי שאני בהריון כל כך שמחנו הלכתי בשבוע 7 לבדיקת דופק והיה דופק זה היה כל כך מרגיע אחרי יומיים מהבדיקה התחילו לי דימומים ישר הלכתי לבית חולים ושם לצערי כבר לא ראו דופק ואחרי יומיים ההריון נפל לבד כל כך כאב לי למה זה מגיע לי
כל החברות שלי בהריון וחלק כבר עם ילדים
מה לא בסגר אצלי הלכתי לרופא מומחה דרך קופת החולים כדי לבדוק למה יש לי הפלות חוזרות ואמרו לי שמתחילים לבדוק רק אחרי הפלה שלישית זה כל כך מעצבן למה לתת לבחורה לסבול את זה בפעם השלישית פשוט הלכתי לרופא מומחה בפרטי ולא דרך קופת חולים שילמתי הרבה כסף אבל הכסף לא מעניין אותי העיקר להיבדק ולבדוק שההפלות שהיו לי הם מקריות ושאין לי בעיה ואני עכשיו בטיפולים וממתינה לתוצאות מקווה שיהיה בסדר וההריון הבא יהיה תקין בעזרת השם
אני מאוד ממליצה לך ללכת לרופא פרטי ואם יש לך ביטוח בריאות (לא של קופת חולים) את מקבלת החזרים על רופא פרטי
אם את מאזור תל אביב אני מאוד ממליצה לך ללכת לרופא שאני הלכתי הוא תותח הוא ממוחה לילודה פוריות והריון בסיכון שמעתי עליו המון המלצות והוא מאוד נחמד
אם תרצי אתן לך את השם שלו והטלפון
סליחה על החפירה והמון בהצלחה