היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי, אני חדשה פה ובכל מה שקשור להריון ויש לי כמה שאלות. המחזור האחרון שלי היה ב 9-5 והוא תמיד מגיע בזמן ומדייק, אני נמצאת כרגע באיחור של 5-6 ימים במחזור עם הרבה תופעות כמו בחילות, עייפות, בכי בלי סיבה, כאבי מחזור קלים. לאחר יום איחור עשיתי בדיקה ולאחר יום נוסף עשיתי שוב בדיקה ביתית ובשתיהן יצא שלילי. הייתי היום אצל רופא נשים והוא עשה בדיקה ולא ראה שק הריון ואפילו אמר שרואה מחזור מתקרב ובא בעוד כמה ימים ובכל מקרה נתן לי לעשות בדיקת דם במידה ואיני מקבלת מחזור תוך שבוע. האם קרה למישהי דבר כזה ובכול מקרה היה הריון למרות כל מה שהרופא אמר? איך אדע לבטח באיזה שלב אני נמצאת במידה ואני בהריון? אשמח לעזרה, תודה.
2 תגובות
עמוד 1
גם לי המחזור איחר ובבדיקות הראשונות הכל יצא שלילי. אחרי שבועיים, שבהם הרופא נתן לי לקחת כדורים בשביל להחזיר את המחזור (שלא הגיע), התגלה שק הריון. מסתבר שהיה לי ביוץ מאוחר ובגלל זה לא ראו כלום בהתחלה.
מקווה שמאוד שזה גם מה שקורה לך.
בהצלחה!!!!
לדעתי תעשי בדיקת דם, אי אפשר לסמוך על הרופאים שלנו