הריון שלישי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן...
    השבוע גיליתי שאני בהריון שלישי.. יש לי בבית 2 בנות , בנות 7 ו-4.
    אני מתלבטת מתי לספר להן... בקטע שזה הרבה זמן עד הלידה ועד שזה יומחש..
    ברור שכשתצא הבטן כבר לא ניתן יהיה להסתיר ומה גם שזה יהיה "באויר". הקטנה שלי חפרנית לא קטנה
7 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב

]

• אני סיפרתי כשידענו כבר את מין העובר סביבות שבוע 16 ,ככה יכולתי להגיד שיהיה לך אח עוד כמה חודשים והוא גדל אצל אמא בבטן בנתיים
  • תודה בנות על התשובות
  • סיפרתי לו אחרי בדיקת דופק . הוא היה אתנו בכל הבדיקות שעשיתי פרטי וראה את האח הקטנציק שלו בטלויזיה . לגבי שאילות יש לנו ספר של גוף האדם כולל פרק הריון אז הוא קרא משם
    Free image hosting by
    htt
  • תודה תיקי
  • היי,
    גם אני באותה הסירה
    יש לי שני בנים בן 4 ובן 7 ועכשיו מבשלים עוד אחד/אחת....
    מתה כבר לספר להם במיוחד שיפסיקו לקפוץ עליי
  • וואו אני כל הזמן חושבת על זה נראה לי בה לא לפני שתצא הבטן וגם אז רק כשהוא ישאל (אלא אם כן הוא ימשיך לחשוב שאמא רק משמינה)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה