-
אני היתי גם גלולות 6 שנים והפסקתי ולמזלי נכנסתי אחרי חודש
אבל כל הריון הוא בפניי עצמו
פעם אחת נתפס מהר ופעם אחת יכול לקחת קצת יותר
תקשיבי, אל תחשבי על זה תעשי כמה שיותר
מומלץ יום כן יום לא
אל תתעסקי באיזה יום והכל
הלחץ גורם רק לדברים רעים הגוף נסגר וזה סתם עושה רע
תהני בכיף ובעזרת השם תתברכי בהריון קליל ומהיר!!!
-
למה לך לשאול את זה?
אומרים שאחוז מסויים יקלט בחצי השנה הראשונה ואחוז נוסף יקלט במהלך השנה הראשונה ורק אם זו עוברת ולא נקלטת יש מקום לבירורים.
את מנסה רק שלושה חודשים, זה מעט זמן והכל פתוח, תהני מהתהליך, תחגגי אותו, תהני מהסקס ומההתרגשות ומהזמן שלכם יחד כזוג ללא ילדים.
המתח הזה רק מזיק והכי גרוע שיהיו פה 10 נשים שיכתבו לך שהן נכנסו בשלושת החודשים הראשונים או כאלו שיכתבו שלקח להם המון זמן, במה זה יעזור? כך או כך זה סתם מלחיץ ומכניס אותך למתח שכבר עכשיו הוא מיותר.
הגוף שלך הוא לא שלנו ואנחנו לא באמת אינדיקציה, תתנתקי מהדברים האלו, תנשמי עמוק ופשוט תהני.
זה יגיע בקרוב. בטוח.
-
בפעמה ראשונה באותו חודש שסיימתי גלולות נכנסתי להריון עם הבחור שלי . בפעם השניה היה אותו דבר אבל הריון נפל .... היתה הנחיה של רופה לא להכנס להריון 3 חודשים ואז לקחל 3 חודשים להכנס מחדש . היה חודש ראשון שבו עקבתי אחרי ביוז כי עצלי מחזור מעל 5 שבועות . וכל זה למרות הגיל . מה שכן בכל פעם שכן נכנסתי להריון היתי בטוחה שזה לא יקרה כי היתי בלחץ בעבודה .
Free image hosting by
htt
-
אני הייתי עם גלולות שנתיים בערך, וחמישה חודשים אחרי שהפסקתי גלולות נכנסתי להריון..
אל תילחצי כשלא תחשבי זה יגיע , בהצלחה
-
לקחתי גלולות מספר חודשים ואחרי 4-5 חודשים נכנסתי להריון.
בהצלחה
[url=http://www.glittertextlive.com][img=http://img-s3-01.mytextgraphics.com/glittertextlive/2014/06/01/cfe7a67934996e037895a306bdf1ca98.gif]
-
אף פעם לא השתמשתי בגלולות או בכל אמצעי מניעה אחר
(מהסיבה שלא קיימתי יחסי מין עם בעלי רק ביום של החתונה).
נקלטתי חודשיים אחרי להיריון (ב"ה).
אבל כמו שbadolina אמרה - תנסו להנות מהאהבה שלכם
ולא רק במחשבה שלהקלט להיריון.
ברגע שתשחררי את הגוף ואת המחשבות את תכנסי מבלי לשים לב.
תרפי ותהנו מהאהבה שלכם - אח"כ פרי האהבה יבוא
-
נכנסתי על הפעם הראשונה
לאחותי לעומ.ת זאת לקח שנה.
-
שחררי אחותי.
לנו לקח שנה, ובדיקות והכל תקין וכו'... ואחרי הרבה חודשים של אכזבה, ובדיקות ביוץ, ויום כן יום לא החלטתי שאני משחררת.
30% מהזוגות נקלטים ב3 חודשים הראשונים, 60% מצליחים בחצי שנה הראשונה, 90% אחרי שנה, 95% שנתיים, ואני מכירה גם זוגות שאחרי 4 ו5 שנים אז אני לא יודעת איפה הם בסטטיסטיקה, אני רק יודעת שהם מאד מאושרים ומרגישים ברי מזל שיש להם ילד או ילדה.
סטטיסטית אין לך מה להלחץ, וגם אם תגיעי לשלב שיהיה לך- זה לא משתלם.
המתח והלחץ שולחים לגוף הורמונים ואנרגיות חוסמות, תורידי מהלחץ, קבלי כל מחזור בכיף בתחושה שיש לכם עוד חודש ביחד של ירח דבש שאפשר לקפוץ אחד על השני על הספה בספונטניות באמצע היום, תהיי כל הזמן בשמחה ותאמיני שבאמת מה שצריך לקרות- קורה בזמן שלו, תעשו מסיבה מהיום של הביוץ, תזדיינו כמו שפנים באהבה, ביום הביוץ תדמייני את החבר'ה שלו שוחים אל החצוצרה ופוגשים שם את הגברת ואיך רק אחד מהם מצליח לכבוש את ליבה ולהפרות אותה.
שחררי. גם אם זה ייקח זמן, זה עובד.
-
אני חודשיים אחרי החתונה נקלטתי להיריון..ברוך ה' ילדתי..ו4 חודשים אחרי שוב נקלטתי..עכשיו בשבוע 8
-
אני חודשיים אחרי החתונה נקלטתי להיריון..ברוך ה' ילדתי..ו4 חודשים אחרי שוב נקלטתי..עכשיו בשבוע 8
-
כמו שאת רואה - יש כאלו שנקלטות ממש מהר ויש כאלו שזה לוקח להן מעט יותר זמן.
לי למשל לקח 4 חודשים, אחרי שלוש שנים של גלולות.
ניסינו וכל פעם שהיינו נכנסים למיטה זו הייתה המטרה. וזה לא עבד.
דווקא כשהחלטנו להרפות, לעשות אהבה ולא לעשות ילד, זה קרה.
לפעמים אנחנו כל כך רוצים משהו שהגוף נכנס לסטרס רק מהרצון הזה. אני באמת מאמינה שכל דבר בזמנו.
אז שלושה חודשים זה לא הרבה זמן לנסות. זה אפילו מעט!