צילומי ניו בורן- עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אני כבר לא מוצאת את ההודעה המקורית שפתחתי בנושא.
    רק רציתי לעדכן למי שהתעניינה שמצאתי מישהי ממש מקסימה לצילומים!
    קוראים לה סיון (סיון עמר צילום תינוקות וילדים), היא מאשדוד ככה שלי זה פשוט מושלם, אני מאוד מאוד אהבתי את הצילומים שלה כי הם נורא מתוקים וקיטשיים ואני די אוהבת את הסגנון הזה, וכשהתקשרתי לברר פרטים- התברר שהמחיר שהיא לוקחת הוא הזול ביותר ששמעתי עליו- 600 ש"ח (הטווח שאני ראיתי הוא 800-1300!!!), והיא גם היתה מקסימה בטלפון וממש הסבירה על הכל ונתנה טיפים..
    קיצור- עוד לא ניסיתי, אבל נשמע לי שהיא כיוון טוב
4 תגובות
עמוד 1
  • אה, והיא גם נותנת צילומים ללא הגבלה של שעות, מתוך ההבנה שזה יכול לקחת לא מעט זמן כי התינוק אוכל, בוכה וכו'..
    לעומת אחרים שביררתי אצלם שמגבילים, חלקם אפילו לשעתיים- שזה ממש מעט.

• היי ויקי תודה על העדכון! באמת מחיר רצפה יחסית לכל השאר !! אכנס עכשיו לאתר שלה לראות. שאלת אותה מתי לקבוע!? כשהתינוק יוולד או שלהתקשר כבר עכשיו להגיד לה את המשוער שלי ומשם כבר ניראה לאן זה זורם.?
  • היא אמרה לי להתקשר אליה כשאני יולדת, ואז קובעים.
    היא ממליצה שזה יהיה לפני הברית (אם מדובר בבן), ועד לשבועיים מהלידה.
    היא אמרה שבדרך כלל מסתדרים עם הזמנים...
    והיא גם אמרה שאם נרצה את התמונות להקרנה בברית אז היא תעשה מאמץ כדי לעצב לפחות מדגם מייצג מהן, שזה נחמד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה