צילום רחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    הרופא שלי שלח אותי לעשות צילום רחם
    אני בקופת חולים כללית וגרה באזור המרכז
    מישהי יודעת לאיזה בית חולים אני צריכה לפנות שעובד עם כללית ולא יעלה לי כסף
    רק עם טופס 17?
    כל מקום שאני מתקשרת אומרים לי שזה באופן פרטי.

אודה לעזרתכן
7 תגובות
עמוד 1
  • תבדקי עם דר גולדשמיט הוא מקבל במרכז נ.א.ר.א ברמת גן הם מקבלים כללית
    בהצלחה
  • מזור שהשפנו אותך לבי"ח. אני גם בכללית ועשיתי את זה בקופה..
    צילום רחם+שחלות+חצוצרות.
    עשתה לי את זה טכנאית ולא רופאה.
    תתקשרי לזימון תורים ותבקשי אצלם.
    אני עשיתי בבני ברק בסניף של עזרא 11

l]
  • אני יודעת שקפלן עובד עם כללית
  • אני יודעת שקפלן עובד עם כללית
  • אותי הפנו דרך *2700 לבית חולים בלינסון והייתי צריכה לשלם רק על טופס 17.
  • תבררי איפה מקבל ד"ר דניאל טוגנדרייך- מעולה. עובד בבלינסון.
    חשוב:
    שעה קודם לקחת משכך כאבים חזק מאוד. עוזר מאוד
  • צילום רחם כדאי לעשות רק אם יש סיבה שבגללה יכולה להיות חסימה (הפלה בעבר, ניתוחים, ועוד דברים שכדאי לבדוק אותם...). גם הרופא שלי שלח אותי לצילום רחם, ואחרי נסיונות כושלים לקבוע תור כי לא היו תורים במשך חודשיים (מאד מתסכל), הגעתי לפרופסור שעובד עם מישהי שאני מכירה שעושה את הבדיקה שאמר לי שאין שום סיבה שאני אעבור את הבדיקה הזאת כי אין לי סיבה שיהיו לי חסימות. ושרופאים שולחים לעשות את הבדיקה כי הרבה פעמים נשים נקלטות ישר אח"כ להריון, ושזה תוצאה של שימוש ביוד על בסיס שמן שכבר לא משתמשים בו, היום משתמשים ביוד על בסיס מים שלא גורם לדלקות. ב"ה אחרי כמה חודשים נכנסתי להריון. בקיצור תבדקי באמת אם יש צורך בכזו בדיקה אצלך לפני שאת עוברת אותה.
    אם בכ"ז יש סיבה טובה לעשות את הבדיקה אז גם אני שמעתי טובות על ד"ר טוגנדרייך בבלינסון.
    ובכל מקרה שיהיה בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה