איזה בית חולים כדאי? אני ממש מבולבלת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי חברות יקרות אני חדשה כאן
    אני ובעלי עשינו סיורים בוולפסון ליס ואסף הרופא ונהייתי ממש מבולבלת

אשמח להמלצות
8 תגובות
עמוד 1
  • אמא שלי את כל הלידות ילדה בוולפסון והייתה מרוצה
    ובת דודה שלי (יותר עדכני) חח ילדה שתי לידות בוולפסון וגם היא מרוצה
  • הכל שאלה של - היכן קרוב יותר הביתה והיכן התחברת יותר למקום ולצוות הרפואי. זה השכלול העיקרי שצריך להיות לך.
  • אני ילדתי באסף הרופא ולא הייתי מרוצה בכלל!! אבל כי הייתה לי מיילדת זוועה..ומיילדת משפיעה על כל הלידה..לא אהבתי שישר שהגעתי לחדר לידה רצו לעשות לי זירוז והלחיצו אותי עם האפידורל כמעט הכריחו אותי לקחת.. במחלקה אחרי הלידה היה מעולה..
  • היי,
    לדעתי הצוות הוא סופר חשוב, אבל זה עניין של מזל- את לא יכולה לדעת מראש על איזו מיילדת תפלי. כך שבעצם הגעתי למסקנה שצריך לבחור את בית החולים לפי המיקום והתנאים הבסיסיים (בסיור לראות שהתשתיות נורמליות, שמחלקת היולדות נראית בסדר, שתנאי הביות מתאימים לך...)
    אני עשיתי סיור בתל השומר והחלטנו ששם אלד. יש לי 2 חברות טובות מאוד שילדו שם והיו מאוד מרוצות, ויש שם גם את המלונית שאני בונה עליה, אבל בסוף אין לדעת על איזו מיילדת אפול... נקווה לטוב
  • גם אני בדיוק בהתלבטות בין תל השומר לליס, אני נוטה לליס מכיוון שהבנתי שנותנים שם אפידורל די מהר ולא נותנים לך לסבול וזה חשוב לי. לוולפסון אני לא רוצה להתקרב למרות שהוא 5 דקות מהבית שלי...בי"ח מיושן מאוד
    בהצלחה ולידה קלה!
  • 2 לידות ב-ליס. היה אחלה. מיילדות מהממות. הצוות בתינוקיה מקסים!!
  • היי בנות מנצלת את ההודעה...
    איך זה עובד בחירת בית החולים?
    אני כל חיי מטופלת של אסף הרופא שם גם נולדתי... והיה לי ברור ששם גם אלד כמו גם לשם אני מיד מגיעה אם צריך חלילה מיון או משהו...
    אבללל
    שומעת המון דברים נוראיים לאחרונה על מחלקת היולדות...
    ומתחילה לחשוב אולי על אופציה אחרת... אבל איך זה עובד? ברגע שמרגישה לידה מתקרבת פשוט הולכת לאיזה בית חולים שרוצה? אין קשר לשיוך? עיר? רישום מראש?
    תודה לעונות :)
  • את הולכת לאיזה בית חולים שאת רוצה.
    אין כזה דבר שיוך.
    ואם את בחופשה באילת או בנווה אטיב (חרמון) ישלחו אותך הביתה ללדת?
    בית החולים הקרוב מקבל אותך בכל מצב.
    איך בוחרים?
    הולכים לסיור בחדר הלידה ומתרשמים.
    אין כזה דבר להרשם, זה לא תור לרופא שיש לך שעה ותאריך. הבייבי יצא מתי שבא לו ושהוא לא שואל או מודיע לנו מראש.....

קיצר, תעשי סיור בחדרי לידה של בתי חולים שנראים לך, לזה את כן נרשמת מראש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה