שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולכן..
    אני ובעלי כבר עשרה חודשים מנסים להיכנס להריון אך ללא הצלחה.. עשינו את כל הבדיקות אני ובעלי והכל בסדר גמור אצל שנינו.. בעזרת השם כל הבדיקות יצאו טובות.. אבל אני לא מצליחה להבין למה זה לוקח כל כך הרבה זמן.. למה אחרות מצליחות להיכנס מהר להריון .. כל מי שהתחתנו איתנו כלומר קרובים לתאריך חתונתינו ואפילו יש שהתחתנו אחריי וכבר נכנסו להריון !! .. אני מאוד עצובה וכל הזמן חושבת על זה .. אני ובעלי מואד רוצים ילד.. אתמול הלכתי לרופאת הנשים ושאלתי אותה האם יש משהוא שיעלה את הסיכוי להריון ?? הציעה לי לקחת תרופת איקקלומין .. למרות שאני מבייצת מצויין .. היא אמרה לי שזה יעלה את הסיכוי ב 20 %
    ..
    השאלה : האם בסדר לקחת את התרופה הזאת אפילו אם אני מבייצת טוב ..

תודה רבה לכל העונות
6 תגובות
עמוד 1
  • אולי את פשוט יותר מדיי בלחץ..לפעמים זה מה שמעכב..
    אני לא יודעת מה זה הכדור הזה אבל אם רופאה נתנה לך אז אני מאמינה שזה לא יסכן אותך..בכל אופן אני ממליצה לך לקחת חומצה פולית זה טוב לפני וגם במהלך ההיריון..
    מאחלת לך המון בהצלחה ..שתזכי לבשורות טובות..
  • זה מעולה, תקחי!!
    אני נכנסתי להריון בזכות הכדור הזה אחרי שנה של נסיונות, מאוד קשה להשיג אותו יש בעיה עם הייצור. יש סרופן שזה גם הורמונים והוא גם טוב...

בהצלחה
  • היי גם אנחנו מנסים 8 חודשיים ללא הצלחה בנתיים ברוך השם כל הבדיקות תקינות אצלי ואצל בעלי
    אבל הרופא שלח אותי לעשות צילום רחם שעדין לא עשיתי, האם גם אותך שלחו לעשות את הצילום?
    דבר נוסף ביקשתי גם מהרופא שלי איקוקלומין והוא אמר לי שאני לא צריכה כי יש לי ביוץ וזה רק יכול לעכב לי את הביוץ ולעשות בלאגן כלומר למי שיש ביוץ סדיר והכל בסדר אז לא יודעת תתייעצי עם עוד רופא לדעתי.
  • אז גם אני בקבוצת המועדון של המנסות להיכנס להריון אני כבר 7 חודשים ללא הצלחה והרופא שלי אומר לי שאין על מה לדבר בכלל עד שנה!!
    את יודעת שהכל תקין אצלך ואצלך בעלך כי ניבדקת זה כבר מעולה!! עכשיו את חייבת להוריד לחץ תתעסקי בדברים שאת אוהבת ואת תראי שזה יבוא..
    אני בטוחה שהלחץ והמחשבה והרצון העז להיכנס להריון הם הגורמים לזה שאנו לא נקלטות.. אנחנו חייבות להרפות ..

אני מאחלת לכולנו חודש פורה ובשורות טובות...
  • תודה רבה לכן בנות על התמיכה והעידוד
  • שחררי אחותי.
    לנו לקח שנה, ובדיקות והכל תקין וכו'... ואחרי הרבה חודשים של אכזבה, ובדיקות ביוץ, ויום כן יום לא החלטתי שאני משחררת.
    המתח והלחץ שולחים לגוף הורמונים ואנרגיות חוסמות, תורידי מהלחץ, קבלי כל מחזור בכיף בתחושה שיש לכם עוד חודש ביחד של ירח דבש שאפשר לקפוץ אחד על השני על הספה בספונטניות באמצע היום, תהיי כל הזמן בשמחה ותאמיני שבאמת מה שצריך לקרות- קורה בזמן שלו, תעשו מסיבה מהיום של המקווה, תזדיינו כמו שפנים באהבה, ביום הביוץ תדמייני את החבר'ה שלו שוחים אל החצוצרה ופוגשים שם את הגברת ואיך רק אחד מהם מצליח לכבוש את ליבה ולהפרות אותה.
    שחררי. גם אם זה ייקח זמן, זה עובד.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה