מודאגת.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• כבר מעל חודש ויותר כואב לי מאוד ציצי אחד צד שמואל
    מעל הלב
    בתחילה חשבתי קיבלתי מכ
    התקררתי/התעצבנתי/תקופה לחוצה ושות'ן
    ל הכאב לא מרפה אזרתי אומצ היום והזמנתי טור לרופאת המשפחה שלי
    בזמן האחרון יש לנו יותר מדי "שמחות"במשפחהא
    מאוד מאוד מודאגת
    ממש לא מתאים לי סרטן השד
    ./.
8 תגובות
עמוד 1
  • מקווה שזה סתם , בשורות טובות
  • חס וחלילה. אל תחשבי על כיוונים כאלה. לפעמים זו דלקת אולי תצטרכי אנטיביועיקה.
    תעדכני!

• אם תחפשי בגוגל "כאבים בחזה צד שמאל" תמצאי אין סוף נשים שמתלוננות על התופעה...
    בדר"כ אלו כאבי שרירים, או כאבים למניקות בגלל החלב, או שהשדים גדלים או קטנים, את לא צריכה לחשוב על סרטן השד!
  • שתשמעי בשורות טובות..
  • שתשמעי בשורות טובות..
  • דרך אגב. הרבה פעמים קורה שיש בעיה בריבה היא נתפסת או איזה פצע ואז הכאב מקרין לאזור הלב ומעליו. אני לפעמים הייתי מקבלת כאב חד באזור הלב וממש נבהלתי עד שהבנתי שזה כאב מהקיבה.
    תראי אם זה כואב לך אחרי אוכל או כשאת מאכל מסוים שהוא קשה לעיכול.
    אם הכאבים ממד בלתי נסבלים והרופאת נשים לא רואה כלום ממליצה שתפני לגאסטרו

• כמו שרחלי444 כתבה לך הכאב הזה מאוד נפוץ ,אבל טוב שאת הולכת להבדק ,אבל אל תכניסי לראש שלך אבחנות .

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה