סיפרתי על ההריון לאמא ולאחותי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, היום סיפרתי לאמא שלי ולאחותי על ההריון. אני כל כך מפחדת!!!
    כבר ממש רואים ואני לא מצליחה להסתיר יותר, וגם כל הבגדים ניהיו צמידים לי מאוד.
    אמרתי להם שעדיין אי אפשר לדעת כלום כי עשיתי רק בדיקת שקיפות עורפית שיצאה 1 ל6000.
    ושנחכה לסקירת מערכות מוקדמת לראןת מה קורה. כל כך מקווה שההריון הזה יגמר בידיים מלאות:) הלוואיייייי
    סתם רציתי לשתף את הרגשה שלי.
8 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה..ובע"ה הכל יהיה בסדר ותלדי ותחזרי בידיים מלאות..זה קשה לא לספר במיוחד לקרובים אלייך
  • בהצלחה..ובע"ה הכל יהיה בסדר ותלדי ותחזרי בידיים מלאות..זה קשה לא לספר במיוחד לקרובים אלייך
  • התרגשו?

איזה כיף לשתף ולחלוק מעט, אה?
    עליי זה מאד הקל.

מאמוש, את חייבת לחשוב חיובי
    אני קוראת אותך ואת נשמעת די מוטרדת
    הכל בסדר ב"ה
    והכל יהיה בסדר בע"ה
    את תסיימי את ההריון בשעה טובה בשבוע 40
    עם אוצר קטן ומהמם/ת
    עוד תתחנני מאיתנו לקישטא!!!

מחשבה יוצרת מציאות - תחשבי טוב

• תודה רבה:)
    בהחלט שזה הקל עליי ואת צודקת אני מאוד חרדתית בגלל ההפלה שקרתה לי, מפחדת כל הזמן מהנורא מכל, הולכת פעם בשבוע לבדוק שהכל בסדר והרופא אוסר עליי לקנות את המוניטור הביתי לבדיקות דופק:(
    מאוד מפחדת ומקווה שהכל יהיה בסדר.
  • אני ממש מבינה אותך, גם אני עברתי הפלה טראומטית ולמרות שההפלה קרתה בשליש הראשון, ובהריון הנוכחי העובר מתפתח תקין (טפו טפו טפו) עדיין יש חששות. אני אומרת לך מה שאני אומרת לעצמי ומתקשה ליישם- חייבים לשמור על אופטימיות ולהאמין שמה שצריך לקרות יקרה.
    רק כך נעבור את ההריון בשלום.
    שולחת חיבוקים
  • היי תות,
    אל תדאגי הכל יהיה בסדר
    תחשבי טוב יהיה טוב - תמיד להיות באנרגיות חיוביות כי הכל עובר גם לעוברי
    אשתף אותך שבתחילת ההיריון שלי היו לי כל כך הרבה בדיקות שלא יצאו טוב
    (אם זה 22 מ"מ בשקיפות עורפית, ואם זה שנצפו רק 2 כלי דם בחבל הטבור במקום 3)
    וזאת הייתה בדיקה אחרי בדיקה מכה אחרי מכה
    לא הצלחתי להתאושש מזה אם לא היה לי את בעלי
    (אף אחד אחר לא ידע על הבדיקות הלא טובות לא רציתי להדאיג אף אחד)
    בקיצור מתחילת ההיריון רק בכיתי,עד היום שאני מגיעה לרופא נשים שלי
    הוא אומר שזה נס משמיים ההיריון הזה שהתחיל בצורה גרועה
    ובלי עין רעה מתפתח היום כמו שצריך
    אז בבקשה לשתות המון מים ולהעיף ממך את כל האנרגיות הרעות!
    ואנחנו פה איתך תמיד בשביל להקשיב ולתת עצה טובה בזמן שאת צריכה אותה

שיהיה המשך היריון תקין,שמרי על עצמך.
  • רחלי תודה רבה זה מאוד עזר לי העידוד שלך!! חיזק אותי מאוד!!
    בננה, אין ספק שאחרי הפלה טראומטית מאוד קשה להאמין שוב ולקוות, אבל הרופא אמר לי שאם העובר הוא חזק, אז הוא מחזיק כמעט בכל מצב ומאוד קשה שיקרה משהו. הוא טען שברוב המקרים לא בכולם, רואים בהתחלה פחות התפתחות ואז מתחילים במעקבים.

רק אתמול סיפרתי להם וכבר אמא שלי הספיקה לשלוח לקבוצת המשפחה בטעות תמונה של האולטרסאונד שלי.
    מאוד התעצבנתי! ממש אכזבה אותי בייחוד שבקשתי לא לספר בפירוש לפחות עד שאעשה בדיקת סקירת מערכות מוקדמת והרופא יגיד אם צריך מי שפיר או לא.
    היא טענה שזה לא בכוונה, אבל היחתה צריכה למחוק את התמונה ולא לשלוח אותה שוב.
  • אני מבינה למה הרופא אוסר עלייך לקנות את הדופלר. תחשבי רגע מה יקרה אם תנסי לשמוע את הדופק של הבייבי ולא תשימי טוב או שהוא לא יהיה במקום שהמכשיר קולט אותו. את סתם תיכנסי ללחץ ובעצם הכל יהיה בסדר. בשביל מה?
    בחיים צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

באהבה, ליאת!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה