2 שאלות והתייעצות בבקשה בענייני אסטתיקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

היום אני בשבוע 32+4, רציתי לשאול/להתייעץ לגבי צילומי הריון- בעקרון קבעתי לשבוע 35 העניין הוא שאני מרגישה מאוד גדולה, האם זה לא פתטי להצטלם ככה? אני 1.70 ושוקלת עכשיו 85 ק"ג (עליתי עד כה 20 ק"ג)...אולי כדאי לוותר?
    שאלה שניה- בגלל שהבטן כבר גדולה אני לא יכולה לראות מה קורה לי באיזור האינטימי ואני רוצה "לטפל" אסתטית באיזור...לגזור שערות, מפשעות וכו אבל אני מפחדת לפצוע את עצמי ולא בא לי לבקש מבעלי, זהמ קצת מביך אותי...מה אתן עושות?
4 תגובות
עמוד 1
  • היי אני ממש מבינה אותך!! לגבי הבטן הגדולה זה מעולה!! גם אני לא אהבתי את עצמי והייתה לי בטן ענקית אבל אחרי הלידה זאת המזכרת הכי יפה..את תראי לילד/ה שלך איזה בטן ענקית הייתה לך...
    ובנוגע לשערות אני גם הייתי מתביישת מבעלי אז לקחתי מראה ושמתי מול על כסא וככה אאיתי הכל..
  • את יכולה ללכת לקוסמטיקאית שתסדר לך, או באמת כמו שאמרו לך עם מראה
  • כל הפואנטה בצילומי הריון זו בטן גדולה.
    ובגלל זה אפ את הולכת לסטודיו שמכבד את עצמו, הוא גם לא יתן לך לקבוע צילומי הריון אם את לא בשבוע מתקדם. הם יודעים שזה יפה במיוחד כשהבטן ענקית לפני הלידה.
    ואם הם מקצועיים, הם יסבירו לך באילו תנוחות עדיף לך להצטלם על מנת שתראי במיטבך.
    ולגבי מפשעות, אני עשיתי עם סכין על עיוור, נראתי כמו חתול אחרי תאונה....
    אני פשוט לא אדם שהולך לקוסמטיקאית אלא עושה לבד בבית.
    את יכולה לגשת לקוסמטיקאית או לעשות עם מראה, חבל שאני לא חשבתי על זה בזמנו....

• תודה רבה יקרות. הבטן הגדולה היא לא הבעיה מבחינתי אלא הרגליים והאגן... דיברתי עם הצלמת ויש לה אביזרים לטשטש כמו כן היא יודעת באילו זויות לצלם...
    לגבי הסרת השיער אני מתביישת ללכת לקוסמטיקאית...אנסה עם מראה.
    שבת שלום יקרות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה