Vsd ותסמונת דאון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,יש לי כמה שאלות...
    אני בשבוע 29+3 בסקירה שניה גילו אצלי vsd שלחו אותי לאקו לב עוברי ויעוץ גנטי,תורים היו מאוד ארוכים ורק לפני שבועיים עשיתי אקו לב עוברי ובאמת יש vsd מאוד קטן, בגודל 1מ״מ שרוב הסיכויים רופא אמר שיעבור בעצמו, הלכתי ליועץ גנטי ונאמר לי לעשות בדיקת מי שפיר או בדיקת דם במקום,מה שאני אבחר,כי בהיסטוריה משפחתית של בעלי יש תסמונת דאון. ביום שני יש לי בדיקת דם הזאת,אני נורא בפחד מתוצאות, מה הסיכוי שהילד יהיה עם תסמונת דאון?כל הבדיקות שעשיתי היו תקינות לחלוטין,גם חלבון עוברי וגם שקיפות וכל הסקירות.
    תודה

אסיה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הסיכון הוא נמוך

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה