יום אחרי שסיפרתי לאמא על ההריון, כנסו בבקשה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סיפרתי אתמול לאמא ולאחותי על ההריון והיום בטעות אמא שלי שלחה את התמונה בקבוצה של המשפחה יחד עם עוד תמונות.
    אני כל כך מאוכזבת!!! היא אמרה שזה בטעות, אבל לדעתי זה לא אחראי בכלל!!!
4 תגובות
עמוד 1
  • מה זה לכל המשפחה?
    אחים שלך ואבא?
    או משפחה מורחבת יותר כמו דודים?
    אני למשל סיפרתי להורים ולאחים ביחד.
    שמעי, חוץ מלתת לאמא שלך בראש על כך שעשתה מעשה לא אחראי, אין לך יותר מדי מה לעשות.
    את רק יכולה להאמין שזה משפחה והם רוצים בטובתך.

אני מבינה שבעקבות מה שקרה בעבר קשה לך מאוד לשחרר. אין ברירה - את חייבת.
    אני למדתי בדרך הקשה שאמא שמחה מביאה להריון בריא ותקין.
    תשתדלי להיות רגועה, תראי תמיד את חצי הכוס המלאה ותהי אופטימית.
    זה הדבר היחידי שיעזור לבייבי שלך
  • זה דודים וגם בני דודים.
    נכון נתתי לה בראש, מעשה סופר לא אחראי! את צודקת! אחרי הבכי הנוראי שלא הצלחתי להרגע ממנו, בעלי בא וחיבק וליטף ואמר שהוא יהיה איתי תמיד ואז נרגעתי ועכשיו אני יותר רגועה:)
    אני יודעת שתינוק בריא לאמא שמחה ורגועה, ועם כל הההורמונים זה כל כך קשה:(
  • כל כך מבינה אותך ...
    עברתי משהו דומה אבל שונה .
    בהתחלה סיפרתי להורים שלי ומאוד רציתי לספר גם לסבתא שלי ודודה קרובה שלי אבל המניע היה אבא שלי שאמר שאם אני מספרת אז צריך לספר גם להורים שלו - מה שלא רציתי כי יש להם פה גדול!!!
    סיפרתי לדודה שלי שהיא חברה קרובה מאוד שלי והיא בשיא תמימותה מדברת עם אבא שלי ואומרת לו בשעה טובה !! מפה תדמיינו לכם איזה מבוכה היתה לי עם אבא שלי , איזה תירוצים המצאתי לו ואיזה עצבים היו לי עליה במשך שבועיים !!!
    מה שלמדתי - שצריך להזהיר אנשים לפני והכי חשוב שההריון מתקתק כמו שצריך :)
    הכל עובר בסוף :)

• ואווו בהחלט מעצבן!! ואיזו מבוכה נוצרה:(
    אגב, אמרתי כמה וכמה פעמים לא לספר כי לא עשיתי עדין סקירת מערכות. בסך הכל עשיתי שקיפות עורפית שיצאה טוב.
    מקווה שיהיה בסדר:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה