רגישות בחזה- IVF - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    הודעה ראשונה אחרי שנתיים מאוד קשות.
    נפשית ופיזית.
    אני אחרי IVF ראשון. מחר בטא.
    וכמו שאתן מדמיינות לעצמכן אני במצב נפשי קשה מאוד.
    מנסה לפענח כל תחושה ומאוד מתקשה לשחרר.
    רציתי לשאול.
    הבחנתי בימים האחרונים שהרגישות בחזה מאוד השתנתה מחזה קשה ומאוד רגיש הפך להיות מאוד רך עם רגישות שבאה והולכת.
    אני מקבלת אוטרוגסטן לתמיכה ואסטרופם.
    משהי חוותה מין דבר כזה?
    אני מפחדת שזה מצביע על כשלון התהליך עקב ירידה בהורמונים...
    תודה!
3 תגובות
עמוד 1
  • היי ,
    התסמינים שאת מתארת יכולים להעיד לכאן או לכאן. אני יודעת שזה קשה מאוד, אבל מחר על הבוקר תלכי מוקדם ותעשי בדיקת בתא וכך תדעי בוודאות. יכולה להגיד לך שאני לא הרגשתי כלום ועד היום לא בדיוק מרגישה משהו חוץ מכאבי מחזור חלשים.
    הכדורים שאת לוקחת יכולים גם להשפיע על תסמינים ואת יכולה להרגיש תסמינים בגללם.
    בהצלחה ותעדכני מחר:)
  • הי יפעת.. תות ענתה במדויק. זה יכול חהיות מהכדורים או מהריון.. מחר בצהריים תדעי. בהצלחה ותעדכני..אנחנו כאן בשבילך
  • קודם על בהצלחה מחר מחזיקה לך אצבעות דבר שני הרגישות בחזה זה מהורמונים אל תתרגשי מזה שיהיה בהצלחה מחר...

לילוש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה