-
גם לי יש לחץ במפשעות התכווצויות וכאבים שמדומים למחזור
זה נראה לי מאוד לגיטימי הגוף מכין את עצמו מעכשיו ללידה
גם אני מדי פעם לא יכולה לשכב ואם אני מצליחה לשכב אני לא יכולה לקום למשך כמה דקות
וגם עכשיו קשה לי נורא ללכת הרבה..
לא הלכתי להבדק או משהו כזה כי זה כאבים שבאים והולכים
אבל אם אלו כאבים בלתי נסבלים שאת לא יכולה לסבול עד התור שלך ביום חמישי אז תלכי כבר למיון...
אל תשארי ותסבלי למרות שאלו דברים לגיטימים לשבועות האחרונים
תרגישי טוב
-
היי ..
דיברתי עם הרופא שלי ... והוא המליץ לי ללכת למיון יולדות .
אני כרגע ברמבם ובאמת יש לי צירים מוקדמים עם פתיחה 1.7
הזריקו לי תרופה להבשלת הריאות של העובר ונתנו לי כדור להפסקת הצירים
ובנוסף נוזלים לוריד ..
בקיצור חגיגה .. אני נשארת כרגע לאשפוז עד שהמצב יתייצב ..
שיהיו בשורות טובות !
-
אומייגאד! נשמע שזה ממש רציני.
תרגישי טוב ותעדכני
-
בדיוק כמו שהיה לי עם נהוראי... גם באותו השבוע.
כנראה שהתייבשת בובה
תנוחי היטב ותשתי המון המון המון
הכל יהיה בסדר בע"ה
-
האמת איך שקראתי את ההודעה הראשונה ישר חשבתי לעצמי - צירים בייבי... זה צירים.....
מקווה שתצליחי להשאיר את הבייבי בפנים עוד כמה שבועות.
תשתי המון! מים
ותסגרי רגליים
-
ליהוש עוד קצת .. יש לך זמן
-
ואי... בהצלחה מאמי!!!
בלי לחצים מיותרים, הכל יהיה בסדר :)
-
תודה בנות !
שירה באיזה שבוע נהוראי נולד ?
מירי הייתי כל הלילה בחדר לידה בחמש בבוקר העבירו אותי להשגחה במחלקת נשים ממול כי ביולדות עמוס :/
שמעתי צרחות מטורפות של יולדת כל הלילה ובסוף בכי מתוק של תינוק - ריגש אותי ברמות אבל עדיין לא הזמן שלי ..
איך אצלך מתקדם ?
-
היי גם לי היו בהיריון הקודם צירים מוקדמים ופתיחה נשארתי באשפוז כמה ימים והייתי חוזרת הביתה ואז הרופא היה שולח שוב כי תמיד היה התפתחות..זה היה מעצבן!! ילדתי בשבוע 36 +5 והתחילו לי צירים בחודש 6
-
מעייני את חושבת שסיפור כמו שלי גורר שמירת הריון ?
-
ליהי - 40+3 !!!
-
הצירים סדירים? ובמה את עובדת?? אני לא קיבלתי שמירת היריון כי הייתי מאושפזת שבוע והייתי חוזרת ליומיים הביתה למעקבים אצל הרופא והייתי מקבלת חופשת מחלה שבוע וכבר הייתי שוב פעם מתאשפזת כי כל פעם היה התקדמות.. גם בשביל שמירת היריון את חייבת להישאר לפחות חודש בבית..ואם תלדי?!
-
עדיף לך למשוך עם חופשות מחלה כי את לוקחת סיכון..וגם הם בטוח ייתנו לך את הכדורים שמפסיקים את הפעילות הרחמית
-
עדיף לך למשוך עם חופשות מחלה כי את לוקחת סיכון..וגם הם בטוח ייתנו לך את הכדורים שמפסיקים את הפעילות הרחמית
-
-
אני בקבע ... אבל אני לא מכירה את כל הפרוצדורות ,
אחרי שאני אסיים כאן במחלקה והם יתנו המלצות אני אתייעץ עם הרופא שלי
-
ליהוש מה שלומך מאמי ?
/]
-
היי ...
אני כרגע עדיין בהשגחה במחלקת יולדות ברמבם ,
פתיחה 2 , מחיקה של 70% , תדירות הצירים ירדה יחסית מהלילה .. אבל מדאיג את הרופאים כל הנושא של קיצור צוואר הרחם .. כל המושגים האלו חדשים שלי נורא , אני אמורה לעבור קורס הכנה ללידה רק ביום שישי , מכל החוויה שעברתי אני יכולה לוותר על הקורס ..
בכל אופן הם מתאמצים נורא לשמור לי על עובריקו בפנים ונותנים לי כדורים להרגעת הצירים ככל הנראה ימליצו לי על שמירת הריון ברגע שיחליטו לשחרר אותי .
תודה רבה על הדאגה של כולן .. !!
אגב -מה עם מירי שלו ?? היא אמרה הבוקר שהיא בחדר לידה ...
-
המשך קל ותקין
-
תרגישי טוב!! אל תדאגי הכל יהיה בסדר!! אני גם הייתי עם מחיקת צוואר 90 % והצירים היו סדירים.. ובסוף סחבתי עד שבוע 36 והוא לא היה פג והכל היה בסדר..
תנוחי הרבה
-
תרגישי טוב , מחשבות חיוביות .תנוחי הרבה.
-
-