מיואשת מהבחילות והקאות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 7, הריון שלישי ואני כבר שבוע מושבתת לגמרי עם בחילות והקאות קשות ! כבר הספקתי לקבל אינפוזיות, פרמין וכלום לא עוזר. התחלתי מיום שישי תרופה חדשה שרקחו לי בסופר פארם של ויטמין b6 ודוקסומילין. וזה מרדים אותי ואני כל היום רק ישנה ולא מתפקדת. אני חייבת לעבוד מחר ואין לי מושג איך אצליח! אני לא יודעת מה לעשות ואין לי כוחות נפשיים להמשך ההריון.
9 תגובות
עמוד 1
  • השליש הראשון לא פשוט...
    אבל בד"כ בשבועות שאח"כ מרגישים הרבה יותר טוב
    תהיי חזקה מותק

• אני מבינה אותך
    בשליש הראשון כל דבר גרם לי לבחילה שהובילה להקאה.
    נסיעה ברכב - הקאה.
    כניסה לשירותים, אפילו שלי בבית! - הקאה.
    לשבת במסעדה - הקאה
    כל ריח, כל תזוזה - הקאה.
    אין יותר מדי מה לעשות חוץ מלנסות להקל על התסמינים
    איך שאת קמה בבוקר, לפני כוס מים או קפה - 2 צנימים יבשים בלי כלום. לאכול לאט. רק אחר כך לשתות משהו.
    המון מי-קרח. זה מרגיש שהקיבה קופאת עם הקרח ואז זה מנטרל את רפלקס ההקאה.
    המון קרטיבים בכל מני טעמים.
    בקיצר - קר ויבש - ארטיקים וצנימים.
    אחרי כמה שבועות זה יתאזן ואז תוכלי לחזור לעצמך
    בהצלחה
  • היי, אני בהיריון שני שבוע 8..כל כך מבינה אותך גם אני שבועיים כבר במיטה לא זזה ורק ישנה..לא מצליחה להכניס כלום לפה כי הכל גורם לי להקיא..וגם בכל יום מחדש על סף ייאוש!! העליתי גם פוסט על הבחילות ובנות עזרו לי..אז העצות שנתנו לי זה לאכול בייגלה..
    למרות שזה גם גרם לי להקיא אבל מה שבאמת קצת מקל על הבחילות זה למצוץ קוביית קרח הכי חשוב שתאזרי את כל הכוחות שיש בך ותחשבי על זה שזה אוטוטו עובר..ובסוף את מקבלת מתנה מהממת
    בהצלחה והמשך היריון תקין
  • זה באמת קשה אבל זה עובר! תוך 3 שבועות מעכשיו זה כבר מתחיל להשתפר.
    אני לצערי ממש סובלת מרגישות קיצונית לריחות וזה לא עובר.. אני עדיין מקיאה מריח שיש לי במטבח ועכשיו שבוע 21... אבל זה פחות גרוע מההתחלה.
    אבל הבחילות עוברות! וגם החולשה. אני יודעת שאת בשיא הסבל וקשה לך לראות את זה אבל בעוד כמה שבועות את כבר תרגישי טוב ויהיו לך כוחות ויחזור לך החשק המיני והתיאבון וכל אלה דווקא יהיו חזקים ובריאים.
  • תודה על התמיכה !!

באמת שקשה לי לראות את התקווה בשלב שאני נמצאת בו היום, שום דבר לא עוזר לי. לא צנימים, לא לימון ולא קרח...

כבר רזיתי משמעותית ונשאר לי רק לקוות שזה יחלוף ממש בקרוב.
  • הכל יעבור..תאמיני לי שאני מבינה אותך..תשתדלי לשתות המון מים קרים..גם אם לא בא לך וזה עושה לך חשק להקיא..סה דווקא יעזור..אני מקיאה אפילו מים אבל אין ברירה..ואת תראי שאוטוטו הכל עובר ותרגישי כאילו שאת חוזרת לחיים
  • היי
    מבינה אותך מאוד! עד לפניי שבוע שבועיים הייתי בגדר סמרטוט. ממש לא תפקדתי. התאשפזתי גם. הגעתי למצב בו הקאתי דם. התעלפויות.. מה לא! ירדתי בשלושת החודשים הקשים האלה 7 קילו
    עכשיו - חוץ מההתעלפויות שמסרבות לעזוב.. לא הקאתי כבר שבוע שלם!
    זה קשה מאוד אבל עובר....
    תוציאי מחלה אם צריך ותנוחי בבית..

לי נתנו כדורים שנקראים זופרן.. הם טיפ טיפה עזרו לי אבל רק למעט זמן.
    אולי שווה לנסות...

ליטלילי
  • גם אני הקאתי ללא הפסקה והגעתי לאינפוזיות, עד שקיבלתי את הזופרן שממש שיפר את המצב, תשאלי את הרופא נשים שלך לגבי הכדור, בהצלחה ושיעבור מהר השליש הראשון

• לי היה היפרמזיס בהריון , שלושה חודשים ראשונים הייתי מקיאה כל יום בסביבות ה 20-40 פעם, מתייבשת ומתאשפזת על בסיס קבוע.
    עד שבאישפוז אחד נתנו לי כדור פלאים ממש - סטרון.
    מהרגע שהייתי מקבלת ועד 24 שעות לא הייתי חווה שום בחילה ושום הקאה!
    זה כדור מאוד מאוד יקר אבל אני ממליצה לך לברר כי אחרת זה באמת סיוט.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה