-
הגיע אלי במייל - שיהיה לזכות הנערים האלה, מי שיכולה לומר פרק תהילים...
http://tehilimyahad.com/mr.jsp?r=FmQA9eawe0
-
אכן זוועה, ממש זוועה. מכירה שתיים מן המשפחות, קרובי משפחה שלי בדרגות שונות. כל כך כואב שהמשפחות המקסימות האלה צריכות לעבור את התופת הזו, לא רוצה לדמיין מה עובר עליהם. מי שיכולה שתתפלל, להזיק זה לא יכול, רק להועיל. שיחזרו בשלמות פיזית ונפשית במהרה לביתם בעזרת ה
-
-
בעיני חלאות האדם זה אזרחים שלנו,
שאומרים שזו אשמתם של הנערים ושלא צריך "לבזבז"
משאבים בחיפוש אחרהם.
פשוט זוועה.
מי יתן והכל בסדר!! ה' ישמור עליהם!
-
זה שהם התנהגו בצורה לא אחראית זה ברור, אבל זה לא אומר שלא צריך להתאמץ להחזיר אותם ובמגביל לאסור נסיעה בטרמפים באזורים מסוכנים. גם באזור איפה שאני גרה אני כל הזמן רואה בנות אולפנה עוצרות טרמפים,וזו הליכה של רבע שעה, לא מבינה למה לקחת סיכון ואיך ההורים שלהן מסכימים.
לגבי החוטפים אני יכולה להבין איך הראש שלהם פועל. הממשלה שלנו נותנת להם קלפים בידיים. כל כך פשוט לחטוף יהודי ולקבל בתמורה 1000 מחבלים. למה לעזאזל להשאיר את הרוצחים בחיים, להאכיל אותם ולהחזיר בשביל שיבצעו עוד פיגועים. ככה לסכן את חיי התושבים ואת חיי החיילים שלנו?באיזו עוד מדינה בעולם דבר כזה קיים?מי שרצח שיקבל עונש מוות. גם עכשיו הייתי מציבה להם אולטימטום-בכל יום שהם מחזיקים את הנערים אנחנו הורגים 3 מחבלים. ככה הם יחזירו אותם מהר מאוד בריאים ושלמים ולא יזיעו לבצע עוד חטיפות. ושמישהו בעולם ינסה להאשים אותנו .כמו שלמחבלים אין אלוהים גם מבחינתנו כל האמצעים כשרים כשמדובר בחיי האזרחים שלנו.
-
riniol את צודקת במליון אחוז בעיניי. פשוט בושה.
קטקט1 את יודעת כמה סטודנטים מבקשי טרמפים אני עוברת יום יום? זאת מכה לדעתי. מצד שני- אין תחבורה מסודרת במקומות האלה לפעמים ולעניות דעתי על המדינה לדאוג לכך קודם כל. לגבי הרג מחבלים אין ספק שאת צודקה. תראו מה קרה באמריקה רק לפני כמה שבועות במיקוח על החייל שלהם!!! 5 אסירים היא לא הייתה מוכנה לשחרר, ממש בקושי!! 5!!!!!!!!!!!! ואנחנו לא מדברים בכלל על רוצחים בפועל. בואו נראה מה יהיה להם לומר לנו כרגע!!!
-
נכון, תמיד יש פתרונות- הסעות מאורגנות, אפילו שהורים של התלמידים ישכירו מיניבוסים פעם בשבוע. או תורנויות של הורים.אני לא יכולה לעלות בדעתי שאחד הילדים שלי כשיגדל ייסע בטרמפים באזורים כל כך מסוכנים.
-
קטקט אני מרגישה צורך להגיב כמישהי שנהגה לנסוע הרבה בטרמפים. דבר ראשון והמרכזי ביותר, טרמפים לא חוטפים ילדים, מחבלים חוטפים ילדים. שלי דדון נרצחה כשהלכה ברגל ועדן אטיאס נרצח כשנסע ב*תחבורה ציבורית* ולכן חשוב לזכור שהבעיה היא הטרור ולא הטרמפים. אני מסכימה שיש מידה רבה של סיכון בנסיעה בטרמפים, אך מצד שני, מדובר בבני נוער, קשה ואולי בלתי אפשרי להחזיק אותם סגורים ביישובים כל היום, התחבורה הציבורית בגוש בשעות הלילה היא דלה מאד מאד. נערים אחרים בגילם הולכים למועדונים, שותים לשכרה, ומסכנים את עצמם עבור צרכים הרבה פחות בסיסיים. אלה אינם נערים פזיזים ואימפולסיביים, הם עשו בגרות באותו ערב ואחריה רצו לחזור הביתה. גם אני לא ארצה שילדי יסעו בטרמפים, לא רק בגלל חטיפות אלא גם מסיבות נוספות, אך ראוי לנו להזהר לפני שרצים לשפוט ולהטיל האשמות. גרתי שנתיים ברמת הגולן, ועם כל חששותיי מטרמפים (והם רבים) נאלצתי להתנייד כך כל הזמן, פשוט מחוסר ברירה. גם כשנוסעים בטרמפים יש אמצעי זהירות, ואנחנו לא יודעים האם הם בכלל עלו על הרכב או שהוכנסו אליו בכוח. יש לי עוד מה לכתוב בנושא אבל אסתפק בזה, בכל אופן מניחה שתגובתי זו תעורר פה תגובות זעם..
-
זה נורא ואיום.
מסכנים ההורים.
מסכנים החטופים זה נורא ליפול לידיים שלהם.
-
אין פה ויכוח ,נכון שלפעמים אין ברירה וחייבים לחזור הביתה בשעות מאוחרות, אבל אני חושבת שזאת אחריות של ההורים לדאוג לבטיחות ילדיהם או של מוסדות לימוד באזורים מסוכנים לדאוג להסעות מאורגנות. כמו שעכשיו אני דואגת להסעות של הילדים כשהם עוד קטנים יחסית, מקפיצה או שמתארגנים עם הורים אחרים שמישהו מחזיר אין סיבה שאני לא אעשה את זה עוד 5-10 שנים. רוצה להגיד לך שבצעירותי נסעתי כמה פעמים בטרמפים והוטרדתי מינית (למזלי הספקתי לברוח). על ההורים לקחת אחריות ולדאוג לבטיחות בני נוער. טרמפים זה לא כלי תחבורה. יש דברים שמסוכנים-כמו כניסה למים בלי מציל, כמו נהיגה כשעייפים. יש פשוט דברים שלא עושים, לא לוקחים סיכונים מיותרים. בעיני לנסוע בטרמפים ועוד ליד חברון זה שיא סכנה. ושוב שלא תביני לא נכון לבי עם המשפחות וכואב הלב ואני לא מפסיקה לחשוב ולהתפלל לשלומם. ומצד שני אני אישית מכירה כמה חיילים שכרגע מסכנים את חייהם בחברון וכל זה היה אפשר למנוע. עצוב מאוד, אנחנו חיים במציאות קשה, עם הרבה אויבים סביבנו. אנחנו צריכים לשמור על הבנים והבנות שלנו ככל האפשר ללמד אותם לשמור על עצמם, נכון שאתה אף פעם לא יכול לדעת מאיפה זה יבוא אבל חשוב לא לקחת סיכונים מיותרים.
-
אני קוראת את ההודעות האלה על הטרמפים וכו׳ ודמי מבעבע בעורקי, זה פשוט לא הוגן האמירות האלה, נשבר לי הלב מזה. אלו נערים ״מלח הארץ״ מי שאשם כאן הם הטרוריסטים, באותה מידה יכלו לעצור מונית או מיניבוס שירות ויכלו להיות שם מחבלים מחופשים לנהגים דתיים!
אם לא היה מדובר בנערים בעלי הרקע הספציפי שלהם אף אחד לא היה מעז לפצות פה!
הטרוריסטים ימצאו כל דרך אפשרית לבצע פיגוע/חטיפה אנשים בחרו למשל לאכול ארוחת חג במלון פארק בנתניה או לנסוע על קו 18 בירושלים או לשבת במסעדת מקס בחיפה ואיבדו את חייהם .. הפעם המחבלים הצליחו לבצע פיגוע חטיפה בשטחים...
בנוסף, התשקורת ידעת טוב מאוד להטיל ״צנזורה עיתונאית״ כשהיא רוצה קחו למשל את המקרה של גלעד שליט שבעצם נרדם בשמירה ובגלל זה נחטף, מישהוא העביר עליו ביקורת ? לא!, ואנחנו יודעים בדיוק מה הרקע של משפחת שליט ועמדותיהן הפוליטיות ולכן זכו לגב התשקורת בעניין.
אלו נערים שהיו משרתים בצה״ל בקרבי ומגנים בחירוף נפש על מדינתם ( בניגוד להרבה שמאלנים פצפיסטים ששירתו כג׳ובניקים או השתמטו) ועכשיו משמיעים את קולם - בושה וחרפה!
ההתנחלויות והפריפריה הן שפעמים רבות ״סופגות״ את אירועי הטרור בעוד שמרכז הארץ ״נהנה״ מהמרחק הגיאוגרפי שנוצר בינו לבין השטחים ( בזכות המתנחלים והפריפריה) ואחר כך עוד מעז להעביר ביקורת- לאן הגענו.....
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
"I see your ture colors shining through
I see your true colors and that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors are beautiful like a rainbow"
(מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
-
פלפלת אני איתך בכול מילה.....
קטקט גם את במידה מסוימת צודקת...
אבל טרור זה טרור וזה לא הזמן המתאים לזה עכשיו.......
כרגע נתמקד בילדים האלה שיחזרו הביתה בשלום
הלוואי אמן ובקרוב!!!
-
הנושא הזה של חוסר האחריות בנסיעה בטרמפים זה כמו להגיד על בחורה שהולכת בבגדים חשופים שהיא הביאה את האונס על עצמה- זה פשוט עוול לומר דברים כאלה...
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
"I see your ture colors shining through
I see your true colors and that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors are beautiful like a rainbow"
(מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )