חדשה ומיואשת זקוקה לעצות :/ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני חדשה כאן אחרי שהייתי רק קוראת את מה שאתן כותבות.. אתן מדהימות!
    המצב שלי הוא כזה- אני נשואה שנה וחצי.. ושמרנו במשך כל הזמן הזה עד לפני חודש.. נכון זה נשמע מצחיק שרק חודש אנחנו מנסים וכבר אני כותבת לכן כאן אבל אני בלחץ!
    את הגלולות הפסקתי כבר לפני חצי שנה והמשכנו לשמור.. במשך 3 חודשים לאחר הגלולות היה לי מחזור סדיר בין 30-33 ימים.. ואז, היה לי מחזור אחרי 42 יום! ומחזור אחריו שזה המחזור האחרון היה 52 יום אחרי כדור דופסטון שהרופא נשים נתן לי..
    עשיתי את כל הבדיקות לפני ההריון כולל בדיקות הורמונליות והכל יצא תקין..
    הייתי אצל הרופאת נשים שאמרה לי שיכול להיות שאין ביוץ כל חודש (כמובן שלא אמרתי לה שרק חודש אנחנו מנסים להיקלט.. אמרתי קרוב לשנה) והיא הפנתה אותי לרופא פוריות (שבוע הבא) ואמרה לי גם שעלי לרדת במשקל ושזה יכול להיות שזה בגלל עודף המשקל..
    אני רוצה ללכת לרופא הפוריות כדי לשלול בעיות שיכולות לצוץ, אני לא רוצה לחכות שנה ורק אחריזה לבדוק כי גם ככה חיכינו הרבה (למרות שזה היה מבחירה אבל עדין..)..

האם זה קרה למישהי מכן? מה אתן אומרות? לבקש מהרופא כדורי אקקולמין?
    ידוע לכן על מישהי שלא היה לה ביוץ והצליחה להקלט?
5 תגובות
עמוד 1
  • אני לא רופאה ולא יודעת מה להגיד לך בקשר לביוץ ולכדורים, אבל 2 דברים אני יכולה להגיד לך:
    1. תורידי טורים. במצב של לחץ ומתח אנחנו משחררים לגוף אדרנלין שגורם לכיווץ של שרירים רצוניים ולא רצוניים, וזה מקשה על הגוף שלך להכנס להריון, גם את את מאד רוצה. כל אישה הייתה רוצה להכנס להריון בקלות על הנסיון הראשון, אבל מה לעשות רק ל20% מהנשים זה קורה ככ בקלות, לחלקינו לוקח יותר זמן, לפעמים הרבה אבל כשזה קורה בסוף אנחנו מרגישות מבורכות, חלק מהנשים גם לזה לא זוכות ועד שלא תהיי שם אין לך על מה להצטער. אז קודם כל תקבלי את זה שזה המצב, וסטטיסטית אין לך מה להלחץ.
    2. אני לא יודעת להגיד לך אחרי כמה זמן כדאי ללכת לרופא נשים\ פוריות אם המחזור שלך לא סדיר אבל מה שבטוח- את צריכה להגיד לרופאה את האמת. אם את אומרת לה שאת מנסה שנה, אז היא מתייחסת אלייך כאל מי שמנסה שנה ולא מצליחה וזה רק מלחיץ אותך יותר ולא עוזר, תאמרי לה את האמת, היא כבר תדע שאם המצב עם הביוץ לא סדיר מה לעשות ולאן לשלוח אותך ומתי. אולי היא תסביר לך איך לעקוב אחרי הביוץ במצב כזה במקום ישר לשלוח אותך להתערבות וכדורים ורופאים מלחיצים.

חוצמזה, תקיימי יחסים בכיף ואם את רוצה תבדקי מתי הביוץ ותוודאי שאת מקיימת יחסים בזמן הזה, והכי חשוב- בכיף! וברוגע! תקבלי כל מחזור באהבה, אז יש לכם עוד חודש של ירח דבש ביחד בלי שמישהו יפריע לכם לקפוץ אחד על השני בסלון באמצע היום. זה צריך להיות בכיף ובשלווה גם אם תיקחי כדורים מעודדי ביוץ או כל התערבות אחרת.
    בסוף זה יקרה, ותגלי שכל הלחץ והצער הזה היה לחינם.
    שיהיה בהצלחה!
  • לפי דעתי השינויים במחזור זה אולי בגלל הפסקת הגלולות..
    ועשית בדיקות והכל תקין אז מה שאני מציע לך זה פשוט להתחיל לנסות ברוגע ובאמת כמו שאמרו פה לקבל כל מחזור באהבה אני גם מאמצת את זה כרגע ואני מנסה 7 חודשים מלאים והרופא שלי לא מוכנה לתת לי לעשות שום בירור פוריות עד שנה של ניסיונות!!
    לגבי זה שאישה לא מבייצת כל חודש שמעתי שזה נורמלי לחלוטין
    וגם לי יש עודף משקל נראלי שזה גם משפיע..

נקווה לבשורות טובות :)
  • היי חמודה וברוכה הבאה.
    כמה דברים לי אלייך:
    1.קודם כל אמרת בעצמך: אתם מנסים רק חודש אחד!!! אז מאיפה כל הלחץ הזה?!?!?! אם את באמת רוצה להיכנס להריון, זו לא הדרך...
    דבר ראשון תורידי לחץ!!!!! לא יועיל לך וגם יקשה עלייך להיכנס להיריון.
    2. תת/עודף משקל אכן משפיעים אבל רק מ bmi מסוים אם יש לך 5-8 קילוגרמים עודפים אני לא חושבת שזה בר השפעה.
    3. לגבי כדורים ובדיקות- אני לא רופאה ואין לי תואר כזה או אחר וגם לא לבנות כאן אז כל מה שנייעץ לך יהיה כמובן בעירבון מוגבל, אבל מה שכן אני יכולה לספר לך מניסיון אישי שהכדורים ההורמונלים הללו כן עוזרים לחזק ביוץ אבל לא הייתי ממליצה לך להכניס את כל החומרים הללו לגוף שלך ואת מנסה רק חודש אחד!!!
    את חייבת להיכנס לפרופורציות, אני ניסיתי להיקלט שנה בדיור עד שקיבלתי את הכדורים ובאמת נקלטתי, אולם ההריון הזה לא החזיק לי מעמד.
    יש דבר שנקרא שחלות פוליציסטיות אלו שחלות שאינן מבייצות כל חודש, ועל זה מקבלים טיפול אל תקפצי למסקנות ותניחי הנחות או לחלופין תטעי את הרופאה שלך היא יכולה לתת לך טיפולים או כדורים כאלו ואחרים שרק יזיקו לך.

תתחילי עם ה-א' ב' ותבקשי מעקב זקיקים- זן בדיקת אולטרה סאונד וגינלית (קצת לא נעימה) היא בודקת זקיקים על מנת לזהות ביוץ, מבצעים אותה בהפרשים של יומיים עד שמזהים ביוץ. אם יש בעיה עם הביוץ שלך ישר יזהו ועל כן יוכלו לתת לך טיפול בהתאם

טיפ נוסף- תהנו מהסקס!!!!

יחד עם זאת אני חייבת לומר לך שאל תחשבי מחשבות שליליות כאלו כי "מחשבה מייצרת מציאות" תחשבי אופטימי, ורוד ויפה!!
    תאמיני שבקרוב יהיה לך ילד וזה אכן יקרה
    תיכנסי לתהליך הזה בנימה חיובית ונעימה, לא אזור לחוץ ולוחץ...
    מאחלת לך קליטה מהירה!!!\בהצלחה מותק:)
  • תודה בנות אתן מקסימות!
    אני מודעת למצב שאני צריכה להוריד לחץ אבל אתן בטח יודעות איך זה אני כל היום קוראת על בעיות כאלו או אחרות שיכולות להיות וזה מכניס לסרטים..
    אני אמנם ניסיתי רק חודש אבל אני באמת לא מזהה את הביוץ בכלל.. לא הפרשות, לא חום שחר.. עכשיו קניתי את הערכה אני מקווה שזה יזהה..
    אני בלחץ כי אני גם לא רוצה לחכות עכשיו שנה ורק אז להתחיל לפתור בעיות שצצות.. אני נשואה כבר שנה וחצי להזכירכן.. גם בעלי מאוד כבר רוצה ילד והוא לא צעיר..

תודה על העצות, אני אשתדל להנות מהתהליך ובאמת להוריד לחץ ..
    מקווה שיהיו בשורות טובות!
    מאחלת לכולן בהצלחה גם!!
  • יפה שלי, אם את לא מזהה ביוץ, תגשי לרופא/ה שלך ותבקשי מעקב זקיקים, אני נכנסתי להריון ככה בחודש הראשון שהלכתי למעקב, זה בודק בדיוק מתי את תבייצי.
    בהצלחה חמודה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה