היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, אני שלושה ימים אחרי בדיקת היסטרו ופתאום היום התחילו כאבים כמו של מחזור ודימום קל. לא יודעת האם זו תופעה רגילה. הרי אין מצב ששבוע אחרי שהסתיים המחזור קיבלתי עוד אחד. אני מקווה לפחות.
9 תגובות
עמוד 1
מתוך האתר של אסותא : דימום נרתיקי קל או הכתמה דמית שכיחים מאוד אחרי הבדיקה. דימום נרתיקי משמעותי, הקאות בלתי פוסקות, כאבי בטן עזים, חום גבוה מ-38 מעלות או כל שינוי דרמטי ופתאומי אחר בהרגשה הכללית – דורש דיווח מיידי וללא דיחוי לרופא המטפל או לאחות התורנית.
תודה עדי ניראה עוד כמה שעות אם זה יתחזק אגש באמת למיון
לי לא היה אבל אמרו לי שיכול להיות דימום קל.
אני דיממתי כ-8 ימים אחרי שביצעו את ההיסטרו', זה מצב נורמלי.
היי בנות... ביצעתן היסטרוסקופיה אבחנתית או טיפולית? העניין מסובך? צריכה לעבור גם ומתה מפחד ואין לי מושג למה...פנימי כזה:(
הי דורית עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית, זה ממש לא מפחיד, הפעולה פשוטה מאוד מחברים לך מין קטטר מים שמזרים נוזלים לרחם כדי שהם יוכלו לבחון את החלל הרחם ומכניסים סיב אופטי דק שלא מרגישים אותו. הפעולה לוקחת בערך 10 -15 דקות. ממש אין ממה לפחד. שיהיה בהצלחה
תודה אצלי זה גם אבחנתית וגם טיפולית
אני מקווה שזה יעזור לך ויפתור את הבעיה במידה ויש .... בשורות טובות בקרוב