צריכה עזרה- דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הקטנה שלי בת שנה וחודש כפי הנראה מוציאה שיניים
    היא מתעוררת כל שעה מכאבים ולא מצליחה לישון.
    שמתי לה טי-ג'ל אבל נראה שזה לא עוזר לה.
    אתמול בלילה התייאשתי ונתתי אקמולי כמשכך כאבים כי לא היה לי פתרון אחר (למען הסר ספק לא היה חום).
    כל זה כמובן קורה כשבעלי בחו"ל ואין עם מי להתייעץ.
    אז אנא עזרתם והצעותיכם. נראה שהתסריט ממשיך גם היום (כבר התעוררנו פעם אחת).
    אשמח לשמוע מה עשיתן כשלקטנים שלכן בקעו שיניים.
    תודה מראש
7 תגובות
עמוד 1
  • ומה קרה אחרי שקיבלה אקמולי ?זה עזר?
  • יש משחה מעולה לבקיעת שיניים היא נקראת ג'ינג'ל ג'ל אמנם היא יקרה (74 שקל) אבל היא שווה כול שקל לנו היא עוזרת מאוד יש לה טעם וניל והיא עוזרת למשך 8 שעות תנסי מה יכול להיות בהצלחה!!
  • אקמולי- עזר היא ישנה עד הבוקר
  • אז למה את מתייסרת בדיוק ? אקמולי זה גם נגד כאבים לידיעתך ולא רק לחום, אם זה חוזר על עצמו ולא עוזר כלום נותנים אקמולי ולילה טוב.עדיף לתת מאשר שהתינוק יסבול
  • אם אין חום אני לא בעד אקמול.
    אם הסיבה לבכי שלה זה שיניים אז בד"כ בבוקר כשנוגעים בחניכיים מרגישים בקיעה של שן.אז תבדקי אם זה זה.
    לפעמים כשהתינוק בוכה בלילה מספיק לחבק אותו ולדבר אליו בטון מרגיע. ואין מה לעשות, זה יעבור.
    בהצלחה
  • אם לילדה יש כאבי תופת לא נראה לי מזיק לתת לה פעם פעמיים אקמולי בלילה.
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• לבנדר מנסיון שלי יש תינוקות שלא נרגעים בכלל מקול מרגיע או חיבוק , איתי שלי צורח את נשמתו ולא יעזור כלום !!! גם לפעמים לא עוזר אפילו ציצי ואז רק נובימול עוזר, כשיש כאבים אין סיבה לתת לתינוק לסבול , מבוגר יכול לנסות לסבול את הכאב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה