-
היי עמית,
קודם כל ברוכה הבאה לפורום, אני יכולה להבטיח לך שתמצאי הרבה נחמה ותמיכה מהבנות פה...
כניסה להריון אף פעם לא היה וזה גם לא יהיה מדע מדויק. גוף האישה משתנה מיום ליום, מחודש לחודש, ובטח שהוא גם שונה מאחת לאחת.
יש נשים שיכנסו להריון לאחר מועד הביוץ שלהן ויש כאלו שיעבדו שנים בשביל לזכות להריון המיוחל.
חמישה חודשים זה לא זמן ארוך לנסות, באופן כללי שתדעי שלאישה ממוצעת יש רק 30% סיכויי להיכנס להריון כאשר הנתון משתנה בהתאם לקריטריונים מאישה לאישה.
תורידי לחץ, זה הטיפ הראשון שאוכל לתת לך. אל תסתכלי על נשים אחרות כי זה יכניס אותך ואת הגוף שלך לסטרס, הגוף יכניס את עצמו למגננה במצבי לחץ וזה מאוד יקשה עלייך להיקלט.. תשחררי מאמי, תישארי רגועה ותשתדלי לזכור שכל אחת בזמן הנכון לה!!
דבר שני אמרת שזיהית ביוץ בעזרת המקלות- קחי בחשבון שלזהות ביוץ בעזרת בדיקה ביתית זה רק כאשר שני הפסים כהים באותה המידה, וגם אז ביוץ יתרחש בין 12-24 שעות מזמן הבדיקה, ז"א כשאת בודקת ומצליחה לזהות תקיימו יחסים יומיים ברציפות, זה אומנם מוריד את איכות הזרע אבל... מאוד מגדיל את הסיכויים.
אני לא יודעת אם את שומרת טהרה והולכת למקווה אבל אם אתם לא שוכבים מעל ל-5 ימים, אז כדי שהפעם הראשונה שאתם שוכבים לאחר הפסקה ארוכה לא תהיה בשביל ההריון, ז"א שאם את מבייצת ביום ג' וכבר שבועיים שלא קיימתם יחסים אז כדאי שתקיימו יחסים ביום א' ואז ב-ג' ...
המון בהצלחה, ותעדכני :)
-
היי
תודה על התגובה המהירה והיסודית :-)
אני כן שומרת טהרה בכל מיקרה אצלי מה שכן המחזור ממש לא סדיר לאחר בדיקה של כמה חודשים מסתבר שהאורך שלו זה ככה 31,26,28,31 ממש לא בתלם אני מאמינה שזה בגלל הפסקת הגלולות ויקח זמן עד שיסתדר .
מאמצת בחום להוריד את הלחץ כן קשה לשמוע שאחרות ניכנסות לפניי וללא מאמץ קצת מלחיץ אבל החלטתי לתת לגוף שלי ולזמן לעשות את שלו.
פשוט לפני כמה שנים היה חודש שקיבלתי מחזור פעמיים כלומר מחזור ואחכ דימום עשיתי בדיקת אצל רופאת נשים שחשבה שאולי אני בהריון וכשהגיע התוצאות אמרה לי ככה מתחת לשפם לך יהיה קשה להיכנס להריון וחייכה מיותר לציין שמיד החלפתי אותה .
בכל מיקרה ממשיכה לנסות עם המקלות לראות האם הביוץ נופל לי על ימים ניקיים ואז אקח כדור להרחקת הביוץ בכל מיקרה אם נניח היו לי 2 פסים כהים אז צריך לקיים יחסיים ביומיים הקרובים ?
בעזרת השם נשמע בשורות טובות
-
כן, כי אז הגוף מזהה רמות גבוהות של ההורמון שמעיד על כך שיתרחש ביוץ עד ל24 שעות הקרובות, מאוד ממליצה לך על מעקב זקיקים, זו הדרך הבטוחה ביותר לזהות ביוץ, ובדרך כלל הטכנאיות של האולטרה סאונד שעושות את הבדיקה גם מנחות מתי בדיוק לקיים יחסים, והם גם בודקות את האסור לאחר הביוץ לבדוק שהכל מתנהל כשורה..
מאחלת לך כמיסה להריון מהירה :)
תעדכני!!!
-
לגבי המעקב זקיקים אני צריכה לבקש את זה מהרופא נשים שלי? שיתן הפניה זה משו שהוא בעייתי או שבקלות ? חשבתי החודש לנסות לפי מקלונים ואם לא ילך לעשות מעקב זקיקים
-
לדעתי המקלונים האלה הם סתם בזבוז כסף, תבקשי מהרופא שלך הפניה למעקב זקיקים.
בהצלחה
-
כן השתמשתי בהם פעם אחת היה לי 2 פסים כהים עשיתי יחסים סביב המועד הכל לפי הספר ולא נקלט אז חשדתי שזה כנראה לא הכי אמין אחרי הכל אני מכירה את הגוף שלי הכי טוב ואני הרגשתי ביוץ יום לפני שנהיו 2 פסים כהים על המקלון
-
אם את מבקשת אז אין סיבה שיגידו לך לא ;)
זו בדיקת אולטרה סאונד וגינלית, טיפ טיפונת לא נעים, אבל זה בודק אחרי הזקיקים שלך
יהיו לך 2-3 בדיקות עד הביוץ, ויבדקו גם אחרי הביוץ כדי לאשר..
ואז בטוח תדעי מתי היה ביוץ...
-
וברגע שיבדקו הם יגידו לי מתי לקיים יחסים?
-
שני.
אני בחיים לא שמעתי את מה שאמרת בנוגע לזה שאם לא נמצאים ביחד יותר משבועיים אז לא כדי שהפעם הראשונה תיהיה בשביל כניסה להריון.
דהיינו משמע שאת מתכוונת שזה עלול ליצור קשיים בכניסה.
מי אמר לך את זה??
-
לדעתי היא התכוונה לא להתנזר לפני שמתחילים יום כן יום לא בשביל להיקלט.. אלא לפלוט זרע 5-3 ימים לפני.. ע"מ שהזרע יהיה רענן.
-
בדיוק לזה התכוונתי..
-
אז זהו הגיע המחזור ... לאחר התלבטות כן .. לא... בסוף הגיע והגיע כואב מתמיד הייאוש !! ואני שואלת את עצמי שוב ושוב למה?! מה עשיתי לא נכון.... והאם זה משו יותר רציני מימה שאני חושבת...משתדלת לאסוף את עצמי ולשכנע שגם היום שלי יגיע

-
עמית מאמי זה יגיע.תהיה בטוחה.ותחשבי שזה לטובה....כי אולי זה לא הזמן...אני שולחת לך חיבוקים וכוחות.ותהיה חיובית.ופחות לחוצה האמיני לי זה הסוד
מורן
-
בובה לא להתייאש, גם אני הרגשתי ככה כשהגיע המחזור, אחרי שכל השבועיים החלו הייתי בטוחה שנקלט הריון בתוכי...
אנחנו צריכות לאסוף את עצמנו, ולהמשיך לנסות!!
אני הגעתי להחלטה שאני מפסיקה להיעזר בכל ״ העזרים״ שקיבלתי ( כדורים)
אני פשוט לוקחת צעד אחד אחורה!!
אשתף אתכן:
היום היה לי תור לרופא שלי והוא נתן לי הפניה למומחית פוריות כדי לבדוק התחלה של טיפולים כאלו.. זה פשוט שבר אותי שהגעתי לשלב כזה בכלל.. ולחשוב שלפני 4. חודשים חבקתי תינוק בתוכי!!!!!
אז פשוט יצאתי ממנו , כולי סוגיה.. והחלטתי שלפני שאני עושה את הצעד הזה ונכנסת לכל התהליך המלחיץ והממש לא נעים הזה אני נרגעת ולוקחת את זה ביותר שלווה כי זב מה שנראה לי ( וגם לבעלי, שאגב לא מוכן לשמוע על הטיפולים האלה נכון לעכשיו) ...
הלוואי ונשמע בשורות טובות, מאחלת לכל הנשים הנשואות שיתפקדו בזרע בקרוב!!! אמן...
-
שני ולכתובת הפוסטרים אני מאחלת לשתיכן שתיקלטו כמה שיותר מהר!!! אני מאחלת לכן רק טוב והכי טוב והכי הכי טוב שבעולם!!! אני מחבקת ושולחת לכן את הכוחות שלי להמשיך הלאה. ושני בדיוק מה שאמרת תשחרר קצת מהלחץ ותהי לגוף שלך רגע לנוח. ואגב שני זה שנקלטת פעם אחת להריון ( אני מצטערת לשמוע על ההפלה) זה אומר ש הכל בסדר אצלך ואת כן יכולה ותצליחיום להיכנס להריון. אז כנראה שהגוף שלך לחוץ מעט ואני מבינה אותך.נשיקות חזקות חזקות לשתיכן
מורן
-
נכוןן צריך כוחות בחיים שלי לא הרגשתי חצי בנאדם כמו ביום שקיבלתי את המחזור זה נורא כאילו באותו יום חרב עולמי אבל מזל שיש עידוד ממכן ובעלי שתומך ואני מאמינה שכל אחת והיום שלה כנראה זה עדיין לא הזמן ואתן תיראו שכולנו נחבק תינוק/תינוקת מקסימים בעזרת השם