פרוטוקול קצר מול פרוטוקול ארוך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות , יש לי שאלה
    איך פרוטוקול ארוך אמור להשפיע על איכות עוברים?
    הרופא העביר אותי לפרוטוקול ארוך למרות שבקצר הייתה לי תגובה לא רעה מבחינת כמות הביציות אבל איכות העוברים לא הייתה טובה .
    קשה לי לעשות משהו בלי שאני מבינה איך זה אמור לעבוד והרופא שלי לא כל כך מסביר
    תודה רבה לכן
7 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שזה אינדיבידואלי לכל אחת.
    לי היה פרוטוקול ארוך והרופא הצליח להוציא 19 ביציות ו12 מהן הופרו בהפריה טובה ממש.
    תסבירי מה זה תגובה טובה מההורמונים,? כמה ביציות שאבו ? כמה הופרו בהפריה תקינה?
  • היי, ראשית תודה רבה על התשובה
    תגובה טובה גם זה סובייקטיבי כי אני עם רזרווה נמוכה
    היו לי 7 ביציות כשבהזרעות לא הגעתי ליותר מ1
    היו 3 הפריות - 2 עוברים ברמה B ועובר אחד שלא ידוע מה טיבו אבל כנראה היה גרוע במיוחד.
  • נכון זה מאוד אינדיבידואלי מאישה לאישה.
    לי הרופא עשה רק פרוטוקול ארוך, כי בפעם ראשונה שעשיתי הזרעות הייתי עם פרוטוקול קצר והצלחתי להניב רק 5 ביציות.
    אולי תצליחי להצליח טוב יותר בפרוטוקול ארוך.
    הלוואי:) תעדכני:)
  • תודה רבה , ואו זה שינוי גדול.... אולי יהיו לי גם יותר ביציות !
    שיהיה לך הריון כיפי
  • היי

אני לא הגבתי זה לפרוטוקול ארוך.... הייתה לי בו רק ביצית אחת ):

זה מאוד אינדבידואלי

המון בהצלחה

ליטלילי
  • לי בפרטוקול קצר הוציאו 9 ביציות שהניבו 3 עוברים שאף אחד מהם לא נקלט.
    בפרוטוקול הארוך שאבו 6 ביציות שהניבו רק עובר אחד שהיום בן 8 חודשים!
  • סושי תודה רבה
    זה אכן מעודד.
    אין לי בעיה עם זה שהפרוטוקול ארוך, פשוט פחד ותסכול די גדולים ( מחוסר הצלחה , לא ממשהו אחר )
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה