תמיכה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.
    חייבת להקדים ולומר שמאז שהגעתי לפה אני מרגישה הכי נתמכת בעולם!!! מרגישה יותר פתוח לחלוק ולשתף כאן מאשר בחיי היומיום שלי, אז תודה!

אני מוצאת את עצמי נכנסת לפורום פעם ביום (לפחות) מייעצת ומרגיעה פה בנות, שאגב מאוד ממלא אותי באופן אישי, אני מחלקת עצות על ימין ועל שמאת אבל כמו שאומרים, "אדם אף פעם לא ישתמש בעצות שהוא מחלק", וזה ממש ככה.
    אני 11 יום אחרי הביוץ שלי הגיע מאוחר החודש וזוהה במעקב זקיקים אז ככה שזה ממש בטוח, ומחזור אחרון שלי היה ב 23.5.14, עברו כבר 25 ימים.
    אני בד"כ לא סובלת מתסמינים מוקדמים של מחזור אני פשוט מרגישה שקיבלתי אז אני נכנסת לשירותים, המחזור שלי מאוד קצר: יום, מקסימום יומיים וזה נחשב אצלי למחזור ממש קשה, אגב בדקתי את זה וזה תקין (מסתבר).

מיום שבת, לפני שלושה ימים, אני מרגישה ממש כאבים בחזה ברמה כזו שאני הולכת וכואב לי!! בעלי אומר שאני גם קצת "משוגעת" (חח) אני פתאום מתפרצת וצועקת ונרגעת ממש במגע של קסם.
    אני באמת מרגישה שזה זה החודש וזה באמת מגיע.
    אני לא יודעת אם כל ההרגשות הללו שאני יודעת ומרגישה הן פסיכוסומטיות אבל הכאבים בחזה ממש אמתיים הם גם קצת התנפחו לי...

אני מאלה שדוגלת ב- "הסבלנות מרה אך פירותיה מתוקים" אבל אני לא מצליחה להחזיק את עצמי, אני יודעת שעוד מוקדם מידיי לבצע בדיקה אבל אני כבר לא יכולה להתאפק!!!!!

מה אומרות? מתי כדאי לי לעשות בדיקה?......

ד.א סליחה שזה כזה ארוך,, הייתי חייבת!!
    תודה לעונות:)
13 תגובות
עמוד 1
  • מכירה את ההרגשה... תעשי את מה שאת מרגישה שירגיע אותך אבל אם מחליטה כן לעשות בדיקה אז יש לי שתי המלצות:
    1. תצפי להכל
    2. תעשי אותה על השתן הראשון של הבוקר
    בהצלחה תעדכני
  • הי
    תעשי את הבדיקה ועל תשתי הרבה יום לפני.. כדי שריכוז ההורמון בשתן יהיה כמה שיותר גבוה.
    יכול להיות שתראי קו שני חלש מאוד
  • אז לעשות?!?!??,
    אני מרגישה שהחודש אני סוחבת איתך מלאך על כתף ימין ושדון על כתף שמאל וכל היום אני נלחמת עם עצמי!!!!!

אני עושה בבוקר בדיקה...
    אעדכן:)
  • מחזיקה לך אצבעות!!!
  • מחזיקה לך אצבעות!!!
  • את נשמעת ממש מקסימה!
    מאחלת לך את התוצאה שאת מצפה לה
    תעדכני
  • תודה לכן בנות:)
  • היי שני.. קודם כל אני מודה לך על זה שאת תמיד תומכת בנו ואפילו כשהייתי שואלת היית תמיד נותנת לי מענה ותמיכה .. אנחנו היינו מנסים כבר 10 חודשים מאז החתונה ועבררנו את כל הבדיקות שהיו תקינות בעזרת השם.. כל פעם שהייתי מקבלת מחזור הייתי בוגפכה ולחוצה .. לפני כעשרה ימים אני חשתי כאבים בחזה .. הייתי אמורה לקבל מחזור ביום ראשון .. לא קיבלתי.. עשיתי בדיקה ביתית ביום שני ואז הופיעו לי שני הפסים .. ההתרגשות בעיצומה ושמחה רבה .. מה שאני רוצה להגיד לך שכאבים בחזה יכולים להיות מהסימנים המוקדמים של הריון .. תורידי לחץ ותהיי אופטימית והלוואי שהחודש הזה תיכנסי להריון :) .. תעדכני
    מחזיקה לך אצבעות
  • היי,

מבינה אותך לחלוטין גם אני הייתי ככה...\
    אבל תמיד הייתי אומרת לעצמי שרדתי את כל השבועיים עוד כמה ימים אני אצליח לשרוד...
    אני ממליצה לחכות היו הרבה בנות שעשו את הבדיקה והיא לא יצאה תואמת לבדיק ת דם...
    שיהיה לך המון בהצלחה והלוואי ותקבלי בשורות טובות....
  • מאמיייייייי אני מאחלת לך תשובה חיובית אמן!!! ממש מגיע לך!!! מבלי להכיר אותך אפשר להבין שאת בן אדם מדהים את תומכת בנו פה ומגיבה לעיניין ומחזקת אותנו אני מחזיקה לך אצבעותתתת
  • מקסימה מחזיקות אצבעות לאורך כל הסטטוסים אני קוראת ואת מגיבה לכולם ומעודדת מגיע לך בעזרת השם התשובה תהיה חיובית!!

בעזרת השם נשמע בשורות טובות
  • יואו!! אני ממש בשוק ובהתרגשות מכל התגובות שלכן, כותבת ודמעות בעיניים!!!
    ממש כיף לקרוא את מה שאתן כותבות לי ושמחה שזה הרגש שאני מצליחה לעורר.. :)

באשר לעדכונים: החלטתי לחכות...
    לא יכול להיות שזה מה שאני ממליצה ואומרת לכן ובסוף אני זו שחסרת סבלנות..
    מקווה שישתלם בסופו של דבר!!!

ממש מתחשק לי להתאים פנים לכל אחת ואחת מכן.... יש לי חשק ענקי לעשות ערב פורום!! חחחחח
    אולי אני עוד אממש את החשק הזה ??

מבטיחה לעדכן
  • טוב אז הבטחתי שאעדכן: 2 פסים על המקלון אני כנראה כבר לא אראה החודש... :(
    נחכה לחודש הבא...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה