הצעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חייבת להציע משהו שיכול לעזור.
    עברתי שתי הזרעות זה לא הצליח. כל פעם אחרי הזרעה הראש חושב רק על
    זה יצליח לא יצליח? וכמובן האכזבה שהווסת מגיעה. חודש שעבר עברתי צילום רחם והכל בסגר ברוך השם כך גם אצל בעלי ולכן אצלי זה הכל בראש הייתי חייבת חעשות משהו כדי להסיח את דעתי מהמחשבות והתחלתי דיאטה גם בקבוצת תמיכה אצל חלי ממן עכשיו אני מתעסקת רק בזה ואומרת לעצמי לא יצליח החודש? לא נורא נרד בינתיים במשקל. הייתי חייבת למצוא משהו אחר להתעבק בו. תמצאו לכן משהו זה באמת עוזר. כל דבר. כל דבא שיסיט קצת את המחשבה ואולי ככה נהיה רגועות יותר וזה יצליח. אמן.
4 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד....
    צריך לפעמים "לעבוד" על הנפש ועל הגוף...
    זה חשוב להתעסק בדברים אחרים כי זה סתם גם משבש את סדר החיים וגם את הנפש...
    שיהיה המון בהצלחה גם בירידה במשקל וכמובן בהריון...
  • בהצלחה!
    גם אני בחלי ממן!

דיאטה פצצה!
  • היי

אפשר לדעת כמה עולה להירשם לחלי ממן?
  • רעיון מעולה... אין על חלי ממן, אני עושה את הדיאטה שלה לבד וזה עובד.
    למי ששאלה כמה זה עולה , זה 240 ש"ח לחודש או 630 לרישום מראש ל 3 חודשים. אני בדיוק ביררתי את זה אתמול.
    אבל ניתן לעשות את זה גם לבד אם לא זקוקה לקבוצה ומעקב.

בהצלחה לכולנו בדיאטה ובהריון :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה